Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

грозде 2010
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
грозде 2010
здравеите колеги.някои знае ли къде в ямболски окръг ще продават грозде и на каква цена? че доиде време да се прави ракиика
предварително благодаря 

уникат-без дубликат!!!
-
- новобранец
Re: грозде 2010
Добро утро. Майка ми има и ще продава грозде.Е не е в ямболско, а в сливен,по точно в селата гавраилово и в чинтулово .Сорт - каберне и мерло.Ако си заинтерисован-0888573588
-
- научил се да хвърля
заинтересован съм колега,ама искам да знам и на каква цена ще го дава.днес трима колеги ме питаха и всеки иска да си копува грозде по 200, 300 кг на човек искат. 

уникат-без дубликат!!!
-
- новобранец
Преди малко говорих по телефона цената е 0,65ст.
Лозето е младо,гледат го по нов тертиб с пет тела за да могат чепките да са пожече огрени от слунцето .Като си меля за мен знам че захарността му е около 24 градуса .Миналата даже 26 .Ако сте заинтерисовани телевона е този по горе .Майка ми се казва - Виолета
Лозето е младо,гледат го по нов тертиб с пет тела за да могат чепките да са пожече огрени от слунцето .Като си меля за мен знам че захарността му е около 24 градуса .Миналата даже 26 .Ако сте заинтерисовани телевона е този по горе .Майка ми се казва - Виолета

Привет колега.От утре започва гроздобера в Стралджа и Челник.Може да отидеш и направо от място да си вземеш.А цените мисля,че ще са като миналогодишните.Винпромите не се напъват да изкупуват.И аз тия дни мисля да пообиколя ама си търся мерло.Разбрах,че около 40ст. ще върви.
-
- научил се да хвърля
благодаря колега.и аз днес намерих това което търсих.мерло но на 60 ст.човека е от с николаево и направо до гаража ще ми го донесе 

уникат-без дубликат!!!
Привет колеги.И аз днес си купих мерло на 0,60лв от с.Челник.Мсивът е точно в подножието на Бакаджик и е 700 декара.Гроздето е много добро и има.