грозде 2010

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

грозде 2010

Мнение от trifondeli »

здравеите колеги.някои знае ли къде в ямболски окръг ще продават грозде и на каква цена? че доиде време да се прави ракиика :drinkers: предварително благодаря :wink:
уникат-без дубликат!!!
totocotuni
новобранец
новобранец

Re: грозде 2010

Мнение от totocotuni »

Добро утро. Майка ми има и ще продава грозде.Е не е в ямболско, а в сливен,по точно в селата гавраилово и в чинтулово .Сорт - каберне и мерло.Ако си заинтерисован-0888573588
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

заинтересован съм колега,ама искам да знам и на каква цена ще го дава.днес трима колеги ме питаха и всеки иска да си копува грозде по 200, 300 кг на човек искат. :wink:
уникат-без дубликат!!!
totocotuni
новобранец
новобранец

Мнение от totocotuni »

Преди малко говорих по телефона цената е 0,65ст.
Лозето е младо,гледат го по нов тертиб с пет тела за да могат чепките да са пожече огрени от слунцето .Като си меля за мен знам че захарността му е около 24 градуса .Миналата даже 26 .Ако сте заинтерисовани телевона е този по горе .Майка ми се казва - Виолета :drinkers:
todorov71
новобранец
новобранец

Мнение от todorov71 »

Привет колега.От утре започва гроздобера в Стралджа и Челник.Може да отидеш и направо от място да си вземеш.А цените мисля,че ще са като миналогодишните.Винпромите не се напъват да изкупуват.И аз тия дни мисля да пообиколя ама си търся мерло.Разбрах,че около 40ст. ще върви.
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

благодаря колега.и аз днес намерих това което търсих.мерло но на 60 ст.човека е от с николаево и направо до гаража ще ми го донесе :wink:
уникат-без дубликат!!!
todorov71
новобранец
новобранец

Мнение от todorov71 »

Привет колеги.И аз днес си купих мерло на 0,60лв от с.Челник.Мсивът е точно в подножието на Бакаджик и е 700 декара.Гроздето е много добро и има.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”