Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Магазин Decathlon
Модератор: dantho.mihov
- bgstan
- ще става разбирач
Магазин Decathlon
Въпроса ми е следния . Баща ми се намира във Франция и наблизо е този магазин http://www.decathlon.fr/fil-4x4-500m-id_5626399.html# . Има изгодни неща ама от марки който несъм чувал . Кажете ако имате някакви наблюдения какво си струва и кое не. Примерно Caperlan добра марка ли е?????
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Магазин Decathlon
купувал съм само спортни стоки от декатлон италия цените бяха суперbgstan написа:Въпроса ми е следния . Баща ми се намира във Франция и наблизо е този магазин http://www.decathlon.fr/fil-4x4-500m-id_5626399.html# . Има изгодни неща ама от марки който несъм чувал . Кажете ако имате някакви наблюдения какво си струва и кое не.

До като бях в Португалия си купувах от там доста неща...кордата им е с марка 4х4 и спокойно може да се сравнява с марковите такива....купих си и телескоп за дъно с макара (1 лагер) за 10 евро и също съм много доволен, и до днес го ползвам...Общо взето това е един страхотен спортен хипермаркет в който са застъпени всички спортове и се предлагат приспособления и оборудване за тях и колкото по-бързо влезе в България , толкова по бързо ще станат по достъпни спортните , и в частност риболовните стоки у нас!!! В Декатлон се продават както стоки с тяхна търговска марка , така и екипировки от водещите световни търговски марки.
- bgstan
- ще става разбирач
Примерно тези макари ми изглеждат супер за дъно. http://www.decathlon.fr/m60-f7c-id_cape ... 27135.html какво ще кажете.
- gloupan
- разбира нещата
Баща ми използва техните продукти от 15 години и е много доволен.Като се има в предвид ,че той ходи само на р.Дунав и досега не съм го чул да се оплаква от тях(макарите му са с 4 - 5 лагера ).Така ,че не се притеснявай.Магазина като цяло е много добре зареден със всякакви видове спортни пособия за различни видове спорт и като цяло съм доволен от качеството и цените които поддържат .Купувай смело 

TRS70MLF2
Палатките са супер.
-
- разбира нещата
миналата година имах удоволствието да бъда 1 месец в париж и посетих магазините декатлон там.огромни магазини с цени доста под нашите за всякакви стоки.направи ми впечатление че повечето влакна бяха с размер над 0,25 и въдиците бяха за тежък риболов.явно се търси повече заради океана.качеството горе-доло бива и стоките са правени специално за продажба в веригата Декатлон.
- bgstan
- ще става разбирач
Вижте това дали не е далавера. http://www.decathlon.fr/set-bigrunner-s ... 26243.html само да измисля как да го докарам до БГ съмнява ме да пусната бащата с тези въдици в самолета.
-
- разбира нещата
с автобуса...има автобуси до б-я и шофьорите срещу няколко евро ще я транспортират.добре опаковани ,след 3 дни са при теб.
- bgstan
- ще става разбирач
Проблема се разреши 30 евро доплащане за спортен багаж и ще го качат в самолета. Дано всичко да мине ОК . Скоро ще изкоча с модерни въдици за големи риби. Само дето не знам къде точно се намират рибите.
- dimmitov
- ще става разбирач
Е сега вече като има и в България, някой има ли да добави нещо за съотношение цена-качество и има ли нещо ,което да си струва да бъде купено.Говорим за риболовните стоки.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

Мога да кажа, че тази година бях в Декатлон в Испания, малко преди да го отворят в България.
Не съм съгласен с някои колеги че стоките са евтини, а за качество не мога да твърдя. Предлаганите стоки там, са същите каквито са и у нас 1:1 (ценово). Давам пример с комплект за мухарски риболов за начинаещи Caperlan, който в Испания беше 45 Евро, а в България е 90 лева. Наистина, ако този комплект се закупи на части в България, излиза около 150 лева, но не е ясно колко е читав самия комплект от въпросната марка, и за другите 5 - 6 марки, предлагани в Декатлон не съм чел отзиви. Изключвам разбира се Mitchell, въпреки, че марката присъства с няколко артикула като за цвят.
Не съм съгласен с някои колеги че стоките са евтини, а за качество не мога да твърдя. Предлаганите стоки там, са същите каквито са и у нас 1:1 (ценово). Давам пример с комплект за мухарски риболов за начинаещи Caperlan, който в Испания беше 45 Евро, а в България е 90 лева. Наистина, ако този комплект се закупи на части в България, излиза около 150 лева, но не е ясно колко е читав самия комплект от въпросната марка, и за другите 5 - 6 марки, предлагани в Декатлон не съм чел отзиви. Изключвам разбира се Mitchell, въпреки, че марката присъства с няколко артикула като за цвят.

Първата щука и първата кака се помнят вечно независимо от килограмите им !
Аз оня ден заприходих едни морски кастмастъри , като големите /40 гр/ са със възможност за поставяне на светеща ампула. Това е нещо , което съм си го мислил преди и сега го видях. В сайта им има много повече неща, отколкото в наличност. Но след поръчка ги доставят в магазина, гледаш и ако искаш-купуваш. Сега и обувки за рибарене си поръчах.. Има доста добри и удачни рибарски играчки.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!