Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо пак с лошо?
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Защо пак с лошо?
Господа модератори и администратори, защо има подфорум "бургаска група", в който не може да се влиза и да се чете???
Защо бургаската група не си направи форум, и да се вихри както си иска в него?
Ясно Ви е, че няма нищо лично в тези въпроси, просто искам да разбера, защо има разделения, който според мен са необосновани, и като цяло пречат на форума?
Аз може да искам да си направя китайска група, група от Пакистан, група на балетното училище в Каспичан, и какво.....тъпо е, господа!
Защо бургаската група не си направи форум, и да се вихри както си иска в него?
Ясно Ви е, че няма нищо лично в тези въпроси, просто искам да разбера, защо има разделения, който според мен са необосновани, и като цяло пречат на форума?
Аз може да искам да си направя китайска група, група от Пакистан, група на балетното училище в Каспичан, и какво.....тъпо е, господа!
Никога не пия карал!

-
- разбира нещата
Re: Защо пак с лошо?
Добър въпрос колега 

- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами говори със собственика на сайта и действайтеSaxon написа: Аз може да искам да си направя китайска група, група от Пакистан, група на балетното училище в Каспичан, и какво.....тъпо е, господа!

-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Бате тоя въпрос е разискван отдавна
сега ли разбра че има групи. Ходи си за риба те групите не пречат на кълването,то едно време нямаше и форуми даже,сега да се разправяме със дребни подробности-да има ли групи или да няма нищо не печелим.Всеки да си прави кво си иска.
П.П.Всяка империя е започнала с обединение и после се е разпаднала от разделение.

П.П.Всяка империя е започнала с обединение и после се е разпаднала от разделение.
Последно промяна от carp777 на Съб Сеп 25, 2010 11:23 pm, променено общо 3 пъти.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
- barutchiata ©
- Администратор
Ако прочетеш внимателно какво пише във Въпроси/Отговори ще намериш отговор. Там също ще разбереш, че модераторите в случая са безпредметно намесени.
barutchiata ©, след като си имат проблем вътре в групата, какво трябва да ги интересува това тези , които са извън групата, а те са 99 % .
Там са 30-ина калпаци, да си пуснат по едно ЛС, не е от най сложните упражнения, препоръчвам ти да им го препоръчаш
.
Там са 30-ина калпаци, да си пуснат по едно ЛС, не е от най сложните упражнения, препоръчвам ти да им го препоръчаш

Бургаска група: Нелоялни колеги(изключване от
На платено не одим !
- barutchiata ©
- Администратор
sampo написа:barutchiata ©, след като си имат проблем вътре в групата, какво трябва да ги интересува това тези , които са извън групата, а те са 99 % .
Там са 30-ина калпаци, да си пуснат по едно ЛС, не е от най сложните упражнения, препоръчвам ти да им го препоръчаш![]()
![]()
.
Сампо живеем в демокрация бате, ако си забравил де.Едно време партийните препоръчваха и поръчваха.Щом като хората искат и не пречат на никой не разбирам какъв ви е проблема.
-
- ще става разбирач
Благодаря за отговора, Баруте!
Сега ми се изясни, че подобни групи съществуват във форума съвсем легално и според демократичните принципи
.
Наистина не знаех, че има такива възможности. Подразних се, че има групи, в чиито писания не може да се вникне, но сега разбирам донякъде логиката на съществуването на такива групи.
Наслука!
Сега ми се изясни, че подобни групи съществуват във форума съвсем легално и според демократичните принципи

Наистина не знаех, че има такива възможности. Подразних се, че има групи, в чиито писания не може да се вникне, но сега разбирам донякъде логиката на съществуването на такива групи.
Наслука!
Никога не пия карал!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Има логика в групите.Saxon написа:Б...Подразних се, че има групи, в чиито писания не може да се вникне, но сега разбирам донякъде логиката на съществуването на такива групи.
Наслука!

Така че - пролетарии от вси страни -съединявайте се!

Ако не ходиш на морски риболов, к'во ти пука за бургаската група?
Аз лично в мухарска група също нямам к'во да правя, но хората си имат еднакви интереси.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- MANYAKA
- кандидат преподавател
Абе момчета ходете и си хващайте риба,стига сте се яли с нас розовите.
-
- кандидат преподавател
Демокрация е бе бате ! Който , както иска да се групира!
На теб какво ти пречи ???
Пък ако те УВАЖАВАТ пичовете от групите , бъди сигурен че ще разбереш каквото ти е нужно
!
На теб какво ти пречи ???
Пък ако те УВАЖАВАТ пичовете от групите , бъди сигурен че ще разбереш каквото ти е нужно

Върл Shimano фен!
- G.Petkov
По-точно от това едва ли може да се каже.carp777 написа:Ходи си за риба те групите не пречат на кълването,.

-
- кандидат преподавател
Кое да е лошото?Като искат,нека се сепарират - тяхна си работа.Аз и не искам да чета нищо за морето,нито го обичам,нито обичам морския риболов,пък сладководните дестинации в Бургаско ми идват доста далеч-гръцките ми станаха три пъти по-близо.И без това има места във форума,където не съм влизал от регистрацията си още и не смятам да влизам - поради липса на интерес.
Честито, още една боя във форума , кандидат групенфюрерите да побързат докато има все още свободни боички /цветове/.Trolls4trolling: Welcome!

ps: Gruppenführer, в буквален превод: лидер на група
На платено не одим !
- G.Petkov
Доста се колебах дали да напиша този отговор, темата за групите се появява редовно и явно е дразнител за доста колеги.
Събрахме се сутринта да ходим за риба, а то вали и духа, повъртяхме се и се отказахме. Та ето ме пак пред компа – ще разкажа за моята „група”, аз предпочитам да я наричам дружинка.Вече 25 тодини тя съществува, в нея сме трима души, аз бате Цецо и Панайот/ членове на форума, но само аз пиша/различни по възраст и интереси, но с една обща слабост – риболова. Дори и в него имаме различни предпочитания, аз към хищниците, а другите - риболов на леко с преки телескопи.Но това не пречи, винаги намираме компромис за мястото на което ще ходим.
През тези години никога не сме се карали, делили или сърдили. Нямаме Gruppenfuhrer, всичко се решава колективно. Всяка пролет откриваме сезона с барбекю и есен го закриваме по същия начин. Един от нас идва зимата на леда много рядко заради здравословен проблем.Споделяме си всичко от личния живот.
Естествено всеки от нас има свои проблеми – семейства,жени, деца, приятелки, всички напиращи да не идеш за риба, но през цялото това време, всеки петък ние тримата се чуваме за да се договорим за излета, който е зает пропуска.
Това за което пиша тези неща е затвореността на дружинката. Ние не сме искали да е така. Имало е много кандидати да се приобщят към нас – приятели, роднини, съседи, познати.Взимали сме ги с нас, но нито един не успя да се впише трайно. В петък само ние тримата си говорим!!! Явно сме си самодостатъчни.И това стана по естествен път, не е било самоцелно.
Затова аз приемам групите спокойно, като естествен процес на сплотяване на хора с общи интереси, манталитет, на които им е добре да се заедно.
И всичко това „....не пречи на кълването....”, както каза Карп 777 по-нагоре.
Събрахме се сутринта да ходим за риба, а то вали и духа, повъртяхме се и се отказахме. Та ето ме пак пред компа – ще разкажа за моята „група”, аз предпочитам да я наричам дружинка.Вече 25 тодини тя съществува, в нея сме трима души, аз бате Цецо и Панайот/ членове на форума, но само аз пиша/различни по възраст и интереси, но с една обща слабост – риболова. Дори и в него имаме различни предпочитания, аз към хищниците, а другите - риболов на леко с преки телескопи.Но това не пречи, винаги намираме компромис за мястото на което ще ходим.
През тези години никога не сме се карали, делили или сърдили. Нямаме Gruppenfuhrer, всичко се решава колективно. Всяка пролет откриваме сезона с барбекю и есен го закриваме по същия начин. Един от нас идва зимата на леда много рядко заради здравословен проблем.Споделяме си всичко от личния живот.
Естествено всеки от нас има свои проблеми – семейства,жени, деца, приятелки, всички напиращи да не идеш за риба, но през цялото това време, всеки петък ние тримата се чуваме за да се договорим за излета, който е зает пропуска.
Това за което пиша тези неща е затвореността на дружинката. Ние не сме искали да е така. Имало е много кандидати да се приобщят към нас – приятели, роднини, съседи, познати.Взимали сме ги с нас, но нито един не успя да се впише трайно. В петък само ние тримата си говорим!!! Явно сме си самодостатъчни.И това стана по естествен път, не е било самоцелно.
Затова аз приемам групите спокойно, като естествен процес на сплотяване на хора с общи интереси, манталитет, на които им е добре да се заедно.
И всичко това „....не пречи на кълването....”, както каза Карп 777 по-нагоре.