Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ферибот... Оряхово или Видин?
Модератор: dantho.mihov
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ферибот... Оряхово или Видин?
Търся актуална информация за пътуване през Румъния - ще пътувам до Бърно /Чехия/, но ми е изтекъл паспорта, а пък и стока ще карам... Та затова няма да съм по "утъпкания" път през Сърбия...
1. Кой ферибот е за предпочитане - Оряхово или Видин? Аз клоня към Оряхово, ама знам ли...
2. Някакво разписание имат ли фериботите (да си планирам пътя така, че да не загубя 2-3 часа в чакане)...
По принцип мисля да тръгна рано сутринта от София /например 5.00ч/... Да не се окаже, че първото корабче е в 9 часа...
1. Кой ферибот е за предпочитане - Оряхово или Видин? Аз клоня към Оряхово, ама знам ли...
2. Някакво разписание имат ли фериботите (да си планирам пътя така, че да не загубя 2-3 часа в чакане)...
По принцип мисля да тръгна рано сутринта от София /например 5.00ч/... Да не се окаже, че първото корабче е в 9 часа...
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Ферибот... Оряхово или Видин?
то май ще си мина пак през Сърбия...
Оказва се, че от 12.06. имаме право да пътуваме в Сърбия до 90 дни с лична карта (без паспорт)...
Оказва се, че от 12.06. имаме право да пътуваме в Сърбия до 90 дни с лична карта (без паспорт)...
За стоката ще те накарат да правиш спедиция през СърбияТедо написа:...а пък и стока ще карам...

На платено не одим !
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Какво ще рече спедиция? Транзитна декларация или?sampo написа:Тедо написа: За стоката ще те накарат да правиш спедиция през Сърбия
"Стоката" ще е 4м лодка - може пък да мина "метър" само с декларация каквато се попълва за ценни предмети или пари в брой?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Могат да те накарат и да обезпечиш транзита...
Плащаш кинти на влизане и си ги взимаш на излизане.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

колега,тръгвай през Сърбия по царския път.Спедиция се прави само на нова стока над 250 евро.Ако е така,направи си спедиция,отиваш на първата врата,плащаш 20 евро,пишат ти един документ и....прав ти път.Бавенето е 30 мин.Не ти трябва натоварения румънски боклушки път,ще те заболи главата!!!

ако са нови нещата ,които ще возиш,носи фактури.По тях се прави спедиция,описват се цените...гаранция,че тая стока ще излезе от Сърбия (да не продадеш нещо).Ако са стари неща,нямаш ядове,направо пътуваш.

-
- сериозен играч
Абсолютно, само дет на влизане плащаш едни кинти, а на излизане ти връщат други изчислени по курс изгоден за тяхGODzillata написа:Могат да те накарат и да обезпечиш транзита...