Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Речни шарани
Модератор: sapuna
Речни шарани
Здравейте колеги в темата бих искал който желае да сподели успеха си с речните шарани, къде ги е хванал, на какво, колко са били големи и така... таз година нямам уловен речен шаран
Поздрави ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- кандидат преподавател
Re: Речни шарани
И аз !!!
Ма не се отчайвай , има време - годината е както казват изкецана !!!
Инак си ги лова на Марица , Тополница , Илидерката , и много друти реки , но на тези трите - основно .
За стръв , обикновенно използвам сладка царевица , или земен червей , но напоследък и кус куса си казва думата.
Ще следя темата с итерес , и ще се включвам често / Дай боже , с актуална информация / !
п.п. Лова само на плувка , и мразя да е в покой
!
Ма не се отчайвай , има време - годината е както казват изкецана !!!
Инак си ги лова на Марица , Тополница , Илидерката , и много друти реки , но на тези трите - основно .
За стръв , обикновенно използвам сладка царевица , или земен червей , но напоследък и кус куса си казва думата.
Ще следя темата с итерес , и ще се включвам често / Дай боже , с актуална информация / !
п.п. Лова само на плувка , и мразя да е в покой

Върл Shimano фен!
-
- кандидат преподавател
Ти батка , пак си на всяка манджа - миродия !Malemi написа:Ловя ги по обикновен начин , стига да ги има !

Покажи се , да те видиме бе - млад ли си ? , стар ли си ? , има ли те , нема ли те ??? Трол ли си ?? Кво си ???
Върл Shimano фен!
Πο Μαрица в тинята по плитките места там където има коренища има воден червей.Може да се намери покрай сазлъци или в корените на върбите.Шарана много си го папка,,една от любимите му гозби и не само на шарана
Аз нанизвам по два-три червея на куката и тази стръв никога не ме е предавала.
Почти винаги съм имал успехи когато съм риболувал с воден червей 

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
ахахаххах какъв е обикновения начин? Ще ме спукашMalemi написа:Ловя ги по обикновен начин , стига да ги има !

Аз ги ловя на река Ахелой с плувка и за стръв сладка царевица. Ако ходите ви препоръчвам нагоре по реката след града защото по надоло рибата много мирише на тиня.
Поздрави!
Последно промяна от Божидар Стойков на Съб Окт 09, 2010 9:10 pm, променено общо 2 пъти.

Между другото колеги, на плувка в река шаран не съм ловил-никога, само на дъно на царевица с обилно захранване 

-
- разбира нещата
За такива ли става въпрос....речни шарани
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1

Точноchanio написа:За такива ли става въпрос....речни шараниhttp://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1