Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Платения рибарник с.Труд
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Платения рибарник с.Труд
Здравеите колеги и съфорумници.Някои скоро да е ходил на големия рибарник в Труд дето е 10-кинта?Отивам специално за щука,но чух че има костури,сулки.
Та ако някои е ходил на скоро ще помоля за малко информация относно стръв. Благодаря предварително

Та ако някои е ходил на скоро ще помоля за малко информация относно стръв. Благодаря предварително

За Риба-Винаги готов
- danev69
- сериозен играч
Re: Платения рибарник с.Труд
Напълнили са го със вода/преди беше полупразен/,но има още много водорасли. Ако ходиш после пиши в тази тема...http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=210 Всичките риби,които си ги изброил ги има. Доста трофеи има там. На слука
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ти наскоро ходил ли си?Аз попринцип сам си от Труд обаче там не съм ходил тая година.
Иначе чух че 10-те кинта включват Щука,Костур,Бяла риба,Каракуда-колкото хванеш,1 Шаро
Иначе чух че 10-те кинта включват Щука,Костур,Бяла риба,Каракуда-колкото хванеш,1 Шаро
За Риба-Винаги готов
- danev69
- сериозен играч
Един приятел беше там преди 2 седмици. Изкарал е една щука около 1кг на блесна/той с друго не ходи/. Условията са 10лв и имаш право да задържиш 1 риба без значение каква. Преди разрешаваха по 2,ама никой от пазачите не съм видял да проверява багажа на тръгване. ПП. Пиши в другата тема,защото ги дублираш и ще я заключат. 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
И преди модераторите да заключат темата,е много важно да кажем,че таксата вече не е 10, а на половина - 5 лв.Имаш право да задържиш 1 шаран и 1 щука,както и каракудата.Не съм ходил,не смятам и да ходя,просто видях брошура в един рибарски магазин за въпросното място.Поздрав.
TICA FAN
- danev69
- сериозен играч
Мерси за уточнението.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От първи октомври е официално 10 лв таксата това което си гледал е старо последно бяха познати миналата седмица и такста си беше 10 лв условията същите...По думи на собственика рибата се активизирала и трябвало да се вдигне таксата...SONY написа:И преди модераторите да заключат темата,е много важно да кажем,че таксата вече не е 10, а на половина - 5 лв.Имаш право да задържиш 1 шаран и 1 щука,както и каракудата.Не съм ходил,не смятам и да ходя,просто видях брошура в един рибарски магазин за въпросното място.Поздрав.

Без риболов няма любов !