Shimano Techium Match & Bolo

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Re: Shimano Techium Match & Bolo

Мнение от steaven »

Така и не съм го ползвал от както си го купих ! Много слабо ми се вижда не бих рискувал с него !
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=81&t=18161 е тука коментирахме мачовите влакна
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Мнение от steaven »

Няма смисъл да четеш ! Имай и доверие изкупил съм и съм изпробвал почти всичко !

Това е мачовото влакно ! Съвсем сериозно не се бъзикам !

Изображение

http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=7709
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Любопитно ми е това шиманското влакно какво е всъщност,при положение,че за мач трябва потъващо,а за боло не. :?:
Изображение
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

steaven написа:Няма смисъл да четеш ! Имай и доверие изкупил съм и съм изпробвал почти всичко !

Това е мачовото влакно ! Съвсем сериозно не се бъзикам !

[img]Модерирано![/img]

http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=7709

Значи с туй влакно се вадят шарани по 10 кг.-изпитано е многократно-поне аз съм доволен от него-все още е една година,но ще видя колко ще издържи.Мноо е добро за мен.Говоря за 0.18.

2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.

Paublo
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

.....ей, това мач и фидер е голям боклук, Куантума го бие многократно :wink: ..
Попринцип и аз лових на Богров с него, да вярно издържа 10кг, но е до време и много зависи с какво и каква пръчка ловиш, това се отнася за всички влакна и при самостоятелен тест хората ги забравят тези малки фактори и дават грешна реклама.
Колегата да си сложи Шиманото на мача и да се отърве от мъките.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Мнение от steaven »

Приятелю Меджика го ползвам вече 6 месеца за основно на мача ! Нямам абсолютни никакъв проблем , относно здравина и износоустойчивост - влакното не се къдри даже на всичкото отгоре потъва много добре ! Накупил съм всичко що се продава по света за мачово влакно и тука на bg пазара което се продава + Sunline макар ,че те нямат потъваща корда плюс всичко от UK . Това прави общо един куфар с корди тествал съм почти всичко за дам това заключение !

Защо говориш и препоръчваш нещо което сигурно не си докосвал !??
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

.... :lol: :lol: :lol: е ако не съм го докосвал щях ли да си пила ноктите по клавиатурата бе. :roll:
Имам голям ресърч във влакната и много от прехвалените едва се задържаха за дори и един риболов.
Не е лощо това мач и фидер но си трябва да се подновява по често, Шиманото е ок, стига то да е съхранявано както трябва, човек преди да го купи може да си направи един тест.
Ако Шиманото си го ползвал и не си доволен кажи къде видя проблем.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

qno_zloo написа:.... :lol: :lol: :lol: е ако не съм го докосвал щях ли да си пила ноктите по клавиатурата бе. :roll:
Имам голям ресърч във влакната и много от прехвалените едва се задържаха за дори и един риболов.
Не е лощо това мач и фидер но си трябва да се подновява по често, Шиманото е ок, стига то да е съхранявано както трябва, човек преди да го купи може да си направи един тест.
На цената на шиманото бих си купил 3 ролки от мач и фидера(струва 7лв) и целогодишно ще си имам ново влакно на макарата, а шиманото едва ли ще издържи една година.

steaven написа:Така и не съм го ползвал от както си го купих ! Много слабо ми се вижда не бих рискувал с него !
Много хора се бъркат като колегата ..... дадените килограми не са рибата която може да извади, а при колко кг. опън се скъсва 1м от влакното, а и скъсването на дадено влакно зависи от много фактори.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Мнение от steaven »

qno_zloo написа:.... :lol: :lol: :lol: е ако не съм го докосвал щях ли да си пила ноктите по клавиатурата бе. :roll:

Говориш много наизуст ! И в крайна сметка нищо не казваш ! Дай да видим нещо тестче снимчи и т.н. ! Всеки може така да почне да си търка ноктите като тебе по клавиатурата безсмислено !

dunavski написа: Много хора се бъркат като колегата ..... дадените килограми не са рибата която може да извади, а при колко кг. опън се скъсва 1м от влакното, а и скъсването на дадено влакно зависи от много фактори.
Много си прав !

Колега gogen пратих ти на лични едно линкче което ще ти е от полза ! Реални тестове с реални корди от реални хора !
stefann
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefann »

За мен е най- доброто. Ползвам такова и не мисля да го сменям с друго.Абе Шимано - кво да ви кажа :D
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

И за какво го ползваш бе колега, за мач ли, за боло ли. :rolleyes:

Леко ли е това животно, тежко ли е, потъва ли, плува ли?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
stefann
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefann »

Ползвам го за каквото се сетиш - за мач, за болонезе, за основни линии. Потъва, плува, всичко прави, абе Шимано - какво да ви кажа :D
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Потъва като си с ваглер , и след като заметнеш го потопиш принудително . А инак си плува !
Върл Shimano фен!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ясно, не става ни за боло ни за мач :lol: :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”