лошо откриване

Модератори: bobopeli, sapuna

EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

лошо откриване

Мнение от EVERTON »

откриването на батак определено беше в "дивизьона" - гъза. 1 час търсихме място- през 10 метра имаше кола, пълен валат, жените ни скъсаха нервите - вече ще видят язовир само по телевизора. останахме си само с барбекюто и ПВЦ - тата. дано за напред да пиша в успешен риболов :? . успехи на всички колеги.
TRABUCCO
boci
новобранец
новобранец

Мнение от boci »

и при мен беше така отидохме на тунджа в 5часа настанихме се аз и баща ми захранихме добре и ...това продължи около 1,1час и 30мин. ре6ихме да захраним отново и пак около 1 час и накрая започнаха да перат некви слънчаци костурчета и каракудки от които зехме 10 триста грамови каракудки и 5,6 костур4ета от 3 по едри и 3 лина по около 100,150грама...и това за цял ден киснена на пресевните на тунджата а преди да си тръгнем намерихме местенце доста големи кефали при село ягода...общо зето това е...е жалкото бе6е 4е нямахме време да перек кефал но за другиа път... :wink:
qko mllqko za piene i za peene
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

както казах-само 2 мрени и то под кило :cry: ама па изпихме по около 20 бири на човек..... :lol: копах като луд конощи ама като не-НЕ!!!авттотуризьм як,поне добра компания ако не друго...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Pe60
новобранец
новобранец

Мнение от Pe60 »

Искам да попитам сега как щте е на Батак
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

:idea:
Публикувай отговор