Макара спининг

Модератор: sapuna

anatom
разбира нещата
разбира нещата

Макара спининг

Мнение от anatom »

Здравейте бихте ли ми препоръчали макара за спининг до 100 лв пръчката е 2.70 акция 20 -60 тежи 266 грама
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Re: Макара спининг

Мнение от Gan4eff »

Аз имам едно шимано за продан .Писал съм ти на Лични
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Според мен insider пълен ташак . Въртял съм Вива атракт спин и е с класи над insidera да не говорим в разликата в цените.(аз съм горд собственик на insider)
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Ryobi oasys 4000 http://www.apexwalker.co.za/ryobi-oasys-spin-reel/ (ръкохватката е малко по модерна :) ) Не знам дали ще балансира добре пръчката. Теглото му е 320 гр. Цената 80 лв. във Видракс (без транспорт). В сайта още не са я качили, но аз си я взех преди 4-5 месеца от там. Можеш да им се обадиш или да им пишеш. Или да провериш в някой магазин който зарежда от Видракс.
Макарата е страхотна - метално тяло, няма луфтове (за сега), реди доста добре, авансът още не е свирил и не мога да ти кажа как е :)
Единственият недостатък е че няма резервна шпула.
И аз в началото мислех да вземам спининг с подобни параметри на твоя и затова взех риобито, но в последствие реших че е по удачно да си взема по-къса сопа, с по-малък тест и по-малко тегло. Макарата му дойде тежка и затова сега е на едно боло.
Мисля, че каквато и макара на Риоби да вземеш няма да съжаляваш. Имам в предвид произведена от рибои, а на нея може да пише много неща - Трабуко, Тубертини, Вега и т.н.
Наслука!
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”