Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Продавам гащеризон
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Продавам гащеризон
Продавам гащеризон Кабелас със система dry plus (тоест водонепропусклив)[img][http://boki123.snimka.bg/daily/nn.465809.21039585/img]Размера не ми стана за съжаление е 2XL а аз съм само XL само е премерен не е носен -чисто нов.Цената му е 280 лв.Купил съм го на цена от 254 $ без доставката.За някой по-едрогабаритен колега ще се роди с него.С водонепропускливи джобове и ципове е целия, на колената, кръста и задника има допълнителна изолация има и система за недопускане на миризми навън от дишаща материя е американския вариант на горетекса- dry plus, не пропуска вятър и е безшумен при движение,с 3D шарка.Най-високия клас зимен гащеризон.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- новобранец
Re: Продавам гащеризон
Колега, Dry Plus не е точно американският вариант на Gore-Tex, а е различна мембрана. Gore-Tex е по-добрият вариант. Не е водонепропусклив, а водоустойчив (водонепропусклив се разбира, че можеш да влизаш във вода и да не пропуска, като гумата) и въобще не съм съгласен, че е "Най-високия клас зимен гащеризон.".
Това не е заяждане, просто смятам че си се поизхвърлил. Ако искаш и трите неща мога да ти ги докажа.
Това не е заяждане, просто смятам че си се поизхвърлил. Ако искаш и трите неща мога да ти ги докажа.