Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Батак-много зле
Модератор: Paublo_Eskobar
Батак-много зле
От 16.06.06-18.06.06, след обикаляне няколко часа (както каза колегата нямаше къде да се хвърли) намерихме местенце в началото на язовира (откъм рекичката) и за около 1-2 часа нищо дори не се докосна до кукичката.
Пробвахме на торен, бял, царевица-нищо!
Така беше и при колегите около нас.
Единствено един колега с щека малко по надолу към носа, захранваше с нещо и вадеше костур след костур.
На другия ден близо до неговото място и на мен ми се усмихна късмета с няколко костура и толкоз
(докато едни момчета точно на мястото вадеха риба след риба)
Които отива натам съвета ми е на дъно на рибка и ако може да уцели захранката ще хване добър улов на костур
На слука
Пробвахме на торен, бял, царевица-нищо!
Така беше и при колегите около нас.
Единствено един колега с щека малко по надолу към носа, захранваше с нещо и вадеше костур след костур.
На другия ден близо до неговото място и на мен ми се усмихна късмета с няколко костура и толкоз

Които отива натам съвета ми е на дъно на рибка и ако може да уцели захранката ще хване добър улов на костур
На слука
- Local
- учете се от него
2kg Van Den Eynde Bob Nud Lake + 2kg MVDE Special + 4 ампули ultrabite bass и много хранене с бял , като хвърляш на средно дебел торен , тази комбинация съм я пробвал 5-6 пъти на Батак преди 2 години и даваше отлични резултати , точно на канала който идва от Васил Коларов.
Клавиатура риба не лови!!!