Язовирите под аренда

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

starcho
сериозен играч
сериозен играч

Язовирите под аренда

Мнение от starcho »

Здравейте колеги,аз съм приятел на този човек от профила на които пиша,тка в момента уча в лесотехническия университет в София специалност Горско стопанство,записах се само заради това че ще получа лицензи а не толкова за лесничеи...искам да се занимавам с язовири и гори предимно.Аз съм от Варна и имам добра финансова възможност да направя еко парк даже и искам много да я усъществя тази мечта но да ви попитам за бъдеще добра инвистиция ли е да влагам в язовир и то не малко години и след това да си избия парите и да ми върви....?очаквам много отговори..
saksi
фен клуб-скобар

Re: Язовирите под аренда

Мнение от saksi »

То,че си заслужава ,заслужава си да инвестираш ...проблема е ,че трудно ще намериш свободен язовир.
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Гледам да търся около Варна и се спрях на един до Нови пазар..иначе всичко е заето а Засмяново не е под Аренда
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

Язовира си е хубав, но е пълен с дребосък. И иска много чистене. Значи си трябва бизнесплан и той ше да покаже кога каква възвращаемост би се очаквала. Но като цяло според мен язовира има потенциал. По професия съм хидроинженер , а по хоби риболовец :D . Ходил съм двадесеттина пъти и мога да дам що годе оценка на видяното.
Но с екопарка - незнам. Трябва да се провери има ли някаква мярка за финансиране към Разплащателна агенция.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ако има дългосрочен договор си заслужава :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

И задължително сам ,без ортак ако смяташ да се занимаваш сериозно :wink: :wink: :wink:
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

ribarq написа:И задължително сам ,без ортак ако смяташ да се занимаваш сериозно :wink: :wink: :wink:
:smt023 Дори да е брат ти!
Изображение
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

разбира се,горе долу съм направил бизнес план върху проекта....но има време инвистициятата е 460 000лева но дали си заслужава да се избият.....освен язовир с много риба ще има 5 или 6 къщички с голяма беседка с барбек,пещ,камина и място за 20 човека
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

за тая сума по добре си направи бензиностанция :wink:
snegk

Мнение от snegk »

След като ще има къщички е хубаво да се разпита за водоем, където може да се изкупи земеделската земя отстрани.Така инвестицията ще е много дълготрайна :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

starcho написа:разбира се,горе долу съм направил бизнес план върху проекта....но има време инвистициятата е 460 000лева но дали си заслужава да се избият.....освен язовир с много риба ще има 5 или 6 къщички с голяма беседка с барбек,пещ,камина и място за 20 човека
Точно де. Имаше една програма за изостаналите селски райони , но на знам дали работи в момента. Провери си в МРРБ или в Земеделското министерство.
Успех.
Аватар
jorro11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorro11 »

Освен всичко ще ти трябва и здрава реклама, че без нея в днешно време не става...
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Аз пък се учудих :shock: че,толкова малко хора взимат отношение по темата,давйте предложения на човека бре-в това сме най добри :wink:
Е са да ръсна и аз малко мозък.Ако искаш да направиш нещо и наистина имаш тези пари,-просто потърси си друга държава,или отдели едно стотина хилки за подкупи и да ти е мирна главата,ако мислиш да правиш нещо в БГ-то :rolleyes: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
alhrist
новобранец
новобранец

Мнение от alhrist »

starcho написа:Гледам да търся около Варна и се спрях на един до Нови пазар..иначе всичко е заето а Засмяново не е под Аренда
В момента върви процедура за отдаване на коцесия на язовир Засмяно и още 2 язовира в Любен Каравелово.
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

alhrist написа:В момента върви процедура за отдаване на коцесия на язовир Засмяно и още 2 язовира в Любен Каравелово.
Колега ,изкаш ли да се обзаложим с тебе че,ще позная кой ще спечели концесията. :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”