Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Язовирите под аренда
Модератор: dantho.mihov
Язовирите под аренда
Здравейте колеги,аз съм приятел на този човек от профила на които пиша,тка в момента уча в лесотехническия университет в София специалност Горско стопанство,записах се само заради това че ще получа лицензи а не толкова за лесничеи...искам да се занимавам с язовири и гори предимно.Аз съм от Варна и имам добра финансова възможност да направя еко парк даже и искам много да я усъществя тази мечта но да ви попитам за бъдеще добра инвистиция ли е да влагам в язовир и то не малко години и след това да си избия парите и да ми върви....?очаквам много отговори..
-
- фен клуб-скобар
Re: Язовирите под аренда
То,че си заслужава ,заслужава си да инвестираш ...проблема е ,че трудно ще намериш свободен язовир.
Гледам да търся около Варна и се спрях на един до Нови пазар..иначе всичко е заето а Засмяново не е под Аренда
Язовира си е хубав, но е пълен с дребосък. И иска много чистене. Значи си трябва бизнесплан и той ше да покаже кога каква възвращаемост би се очаквала. Но като цяло според мен язовира има потенциал. По професия съм хидроинженер , а по хоби риболовец
. Ходил съм двадесеттина пъти и мога да дам що годе оценка на видяното.
Но с екопарка - незнам. Трябва да се провери има ли някаква мярка за финансиране към Разплащателна агенция.

Но с екопарка - незнам. Трябва да се провери има ли някаква мярка за финансиране към Разплащателна агенция.
-
- и господ не е толокова добър
Ако има дългосрочен договор си заслужава 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- ribarq
- сериозен играч
И задължително сам ,без ортак ако смяташ да се занимаваш сериозно

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ribarq написа:И задължително сам ,без ортак ако смяташ да се занимаваш сериозно![]()
![]()

разбира се,горе долу съм направил бизнес план върху проекта....но има време инвистициятата е 460 000лева но дали си заслужава да се избият.....освен язовир с много риба ще има 5 или 6 къщички с голяма беседка с барбек,пещ,камина и място за 20 човека
за тая сума по добре си направи бензиностанция 

-
- и господ не е толокова добър
След като ще има къщички е хубаво да се разпита за водоем, където може да се изкупи земеделската земя отстрани.Така инвестицията ще е много дълготрайна 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Точно де. Имаше една програма за изостаналите селски райони , но на знам дали работи в момента. Провери си в МРРБ или в Земеделското министерство.starcho написа:разбира се,горе долу съм направил бизнес план върху проекта....но има време инвистициятата е 460 000лева но дали си заслужава да се избият.....освен язовир с много риба ще има 5 или 6 къщички с голяма беседка с барбек,пещ,камина и място за 20 човека
Успех.
- jorro11
- ще става разбирач
Освен всичко ще ти трябва и здрава реклама, че без нея в днешно време не става...
-
- сериозен играч
Аз пък се учудих
че,толкова малко хора взимат отношение по темата,давйте предложения на човека бре-в това сме най добри
Е са да ръсна и аз малко мозък.Ако искаш да направиш нещо и наистина имаш тези пари,-просто потърси си друга държава,или отдели едно стотина хилки за подкупи и да ти е мирна главата,ако мислиш да правиш нещо в БГ-то

Е са да ръсна и аз малко мозък.Ако искаш да направиш нещо и наистина имаш тези пари,-просто потърси си друга държава,или отдели едно стотина хилки за подкупи и да ти е мирна главата,ако мислиш да правиш нещо в БГ-то

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
В момента върви процедура за отдаване на коцесия на язовир Засмяно и още 2 язовира в Любен Каравелово.starcho написа:Гледам да търся около Варна и се спрях на един до Нови пазар..иначе всичко е заето а Засмяново не е под Аренда
-
- сериозен играч
Колега ,изкаш ли да се обзаложим с тебе че,ще позная кой ще спечели концесията.alhrist написа:В момента върви процедура за отдаване на коцесия на язовир Засмяно и още 2 язовира в Любен Каравелово.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!