Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

спининг около трявна
Модератори: Павел Иванов, sestrata
спининг около трявна
Колеги искам да попитам къде в Трявна и около града може да се лови ?
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- StoychevV
- разбира нещата
Re: спининг около трявна
Здравей,колега.В района на Трявна освен по реката и езерото няма къде другаде.Реката,участакът който минава през града е забранен,иначе в нея има кефали и чат пат пъстървички.Езерото,то си е язовир се намира в квартал Светушка,на него дава щука,костур,кефал и на година се вадят по 5-6 сомета,но там харесва повече жива стръв.Друго място са "рибарниците" те са изоставени.Там от хищика преобладава щука и дребен костур.
Благодаря колега !!! Къде се намират тези рибарници ?
- StoychevV
- разбира нещата
Виж аз ще ти обесня но итам попитай
Като тръгнеш посока Габрово,преди бензиостанция петрол има табела газ нещо си наляво хващаш нея и продължаваш.След като минеш моста на реката веднага в дясно и караш по черният път той има разклон надясно и наляво.Хващап левия и след около 400 метра са и рибарниците.Не знам с каква кола си или джип но ако си с по ниско превозно средство няма да стигнеш точно до водата и ще повървиш малко

Като тръгнеш посока Габрово,преди бензиостанция петрол има табела газ нещо си наляво хващаш нея и продължаваш.След като минеш моста на реката веднага в дясно и караш по черният път той има разклон надясно и наляво.Хващап левия и след около 400 метра са и рибарниците.Не знам с каква кола си или джип но ако си с по ниско превозно средство няма да стигнеш точно до водата и ще повървиш малко