Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щуки по река Осъм
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Щуки по река Осъм
Привет,Колеги.Накрая ми остана малко време да драсна и аз някой ред.По принцип съм си заклет плувкар,но форума и бат Стамбо-/смоделния воблер от Ловеч/ ме закрстиха и по спининга
.Та и аз от няколко месеца се сдобих със спининг,но все не ми остава време за този риболов,а и по Варна вс.е обезрибено за този вид спорт...Катаджиите и те помогнаха да не посетя такива дестинации-/оставиха ме за 1н месец без книжка за превишена скорост.../и се бях отдал на язовирчета и съобразяване с мераците на някой шофьор.Както и да е -дойде видов ден.Спининга си прашлясваше и на моменти си виках ,че тва ми е орисията- все нещо да възпрепятства спинингарството.Но ето че си взех книжката и газ към Балкана-дестинация река Осъм под Ловеч.В събота с моя учител поехме под село Доренци,но на реката имаше по-раннобудни и от нас.....е мераклиите били повече от китайците
.повъртяхме 30мин и без удър поехме надолу към село Александрово.Там обаче се появи и моята първа радост..

И така решихме да продължим надолу към гр.Левски.Там бреговете бяха много отвесни,но все пак успяхме на няколко места да се доберем до водата,която бе по-мътна и с надежда започнахме да търсим зъбатка.Аз си харесах един вир при който бе и почисто и не след дълго последва удър,малко по-късно и втори.....

Бат Стамбо продължаваше да търси големите им връстници и като рамбовец вършееше из драките.По принцип той залага на самоделки с по-големи размери и може би това го накара накрая да сложи по-малък воблер и на друг вир го споходи късмета.
Аз се разписах и с една малка лакомница ,която веднага пое към угоителната с уговорката след време пак да се срещнем

И така решихме да преключваме,като по пътя се отбихме и край гр.Летница.Там се пробваха за скубар,но водата все още е топла.Нправи ни впечатление,че под Ловеч кефалът мн.е намалял.Незнам дали щуката и скобара са причина,но на такова мнение бяха много колеги с които разговарях.Мряната също я няма.Понеже неможах да изневеря на плувката на другия ден отидохме край Летница-бат Стамбо нямаше удър,а аз наблегнах на пинки и фин такъм-резултата бе 200 уклея,но дребни.Скобара играеше доста...
И така станах много отегчителен и ще завърша с няколко снимки

Ето го и учителя ми Бат Стамбо

Пожелавам на всички начинаещи спинингисти такава слука и благодаря на Искрен от Ловеч от чиито магазин си купих спининга,а и ми направи много добра отстъпка.

И така решихме да продължим надолу към гр.Левски.Там бреговете бяха много отвесни,но все пак успяхме на няколко места да се доберем до водата,която бе по-мътна и с надежда започнахме да търсим зъбатка.Аз си харесах един вир при който бе и почисто и не след дълго последва удър,малко по-късно и втори.....

Бат Стамбо продължаваше да търси големите им връстници и като рамбовец вършееше из драките.По принцип той залага на самоделки с по-големи размери и може би това го накара накрая да сложи по-малък воблер и на друг вир го споходи късмета.
Аз се разписах и с една малка лакомница ,която веднага пое към угоителната с уговорката след време пак да се срещнем

И така решихме да преключваме,като по пътя се отбихме и край гр.Летница.Там се пробваха за скубар,но водата все още е топла.Нправи ни впечатление,че под Ловеч кефалът мн.е намалял.Незнам дали щуката и скобара са причина,но на такова мнение бяха много колеги с които разговарях.Мряната също я няма.Понеже неможах да изневеря на плувката на другия ден отидохме край Летница-бат Стамбо нямаше удър,а аз наблегнах на пинки и фин такъм-резултата бе 200 уклея,но дребни.Скобара играеше доста...
И така станах много отегчителен и ще завърша с няколко снимки

Ето го и учителя ми Бат Стамбо

Пожелавам на всички начинаещи спинингисти такава слука и благодаря на Искрен от Ловеч от чиито магазин си купих спининга,а и ми направи много добра отстъпка.

kasmet
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Щуки по река Осъм
браво ,дано тази приказка "късмет на начинаещия " да не се окаже вярна ,и всеки път така да ги вадиш,и по- големи

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Истински щуколов

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
Кръщаването е било на ниво.Гледам и котките сте събрали

Колкото повече толкова повече!
-
- научил се да хвърля
добьр улов
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Браво, хубави рибета.
- szhristov
- ще става разбирач

Пожелавам такава слука

...и наслука
Привет Влади
чакам те следващия път пак да чешем крокодилчетата.И дано тогава да са по големи 

-
- ще става разбирач
Основна теорема-" Ако рибата е по-голяма от котките значи всичко е супер "

Ми на тия сники как и да ги гледаш котките са по-големи ....xt33m33 написа:Основна теорема-" Ако рибата е по-голяма от котките значи всичко е супер "![]()
![]()

- StoychevV
- разбира нещата
Суууупер