Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

щука около Чирпан
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
щука около Чирпан
колеги някои може ли да сподели в този край къде има щука?????????? Благодаря предварително
Последно промяна от borgir6661 на Пон Ное 08, 2010 7:31 pm, променено общо 1 път.
Re: щука около Чирпан
ами марица ти е близо пробваи там и наслука
-
- новобранец
На Партизанин на на източния язовир.
- danev69
- сериозен играч
Добре дошъл,колега. Пробвай на с. Марково. Драсни 2-3 реда след това да кажеш,какво е положението.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- новобранец
колега вчера бях на марково до обет седяхме нямаше и един удар.незнам вече къде да го търсим този хищник 

-
- научил се да хвърля
колега Около Чирпан трудно ще намериш щука, и на Плодовитово вече няма даже. Вчера сутрин бяхме там и както винаги сварихме мрежарите сутринта и се изчесаха за секунди. А на Марково там винаги дава щука ама дребна на блесна, най-вече Мепсчета, доста съм ходил там но на едра не ми е давала никога. Марково и Алкабонар единствено там може да ти даде Щука около Чирпан 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните.
Мда вчера с колегата xubavo бяхме на Плодовитово и засякахме бракониерите в 6 сутринта да си събират мрежичките и им се наложи да избягат с мръсна газ! Ето:

Така, че не ходи там, няма смисъл.
Като цяло вариантите не са много. Партизанин (Алкабунар)-платен е, но не знам конкретни цени. Марково-там се плаща на въдица по 2.50лв и 5лв на килограм, излизат предимно писалки до 400 грама. И последно се сещам за големия язовир на Оризово-плаща се 6 лева и каквото хванеш си го прибираш. Успех, пиши като се върнеш, как е бил излета

Така, че не ходи там, няма смисъл.
Като цяло вариантите не са много. Партизанин (Алкабунар)-платен е, но не знам конкретни цени. Марково-там се плаща на въдица по 2.50лв и 5лв на килограм, излизат предимно писалки до 400 грама. И последно се сещам за големия язовир на Оризово-плаща се 6 лева и каквото хванеш си го прибираш. Успех, пиши като се върнеш, как е бил излета

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
-
- новобранец
колега тези дни ще отскоча до Алкабунар да пробвам и там.ходих по марица но ни6то много вода и мрената дори не искаше
-
- новобранец
вчера ходихме на Алкабонар много сазове няма къде да се хвърли.Таксата е невероятна 6 лв на първия участък , 8 лв втория и 10 лева на третия .Просто не си заслужава. 

-
- новобранец
колеги някои скоро не е ли правил излет в този регион?пишете таз седмица ако направя излет ще има и от мен информация 

-
- новобранец
Скоро,преди 10 дена ходих,на Оризово-първия,3 щуки около 1кг.На каракудка,от северната страна.Обаче пътя е пълен ужас след селото,другият път е много по-добър.Посока Оризово-Черна гора,има прелез между селата,преди прелеза във вляво и пътя води до стената на язовира.
-
- новобранец
Забравих,да пиша таксата е 6лв. и каквото си хванеш.
-
- новобранец
браво колега!ни преди 4-5 дена направихме излет на Марица извадих 3 щуки по кило и половина а над вечер едно сомче към кило на грозд земен червеи.тази седмица може да отскоча до оризово.kenda_star написа:Забравих,да пиша таксата е 6лв. и каквото си хванеш.
На Оризово направих вече три поредни валата.....тази година все още никой не е хващал голяма щука там - смятам този уикенд да пробвам Черногорово....имам добри спомени от миналата зима
-
- новобранец
здравейте колеги. някои скоро не е ли правел излет в нашия край?похвалете се с някой улов.