Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Абичите, Илия и врачанските костури!
-
- ще става разбирач
Абичите, Илия и врачанските костури!
И така мили приятели днес се разбрахме с Ники и Илия да се пробваме за костур и бяла риба на язовира
Речено - сторено - в 07:00 бях при Ники, който ме чакаше заедно с баща си и отпрашихме с мръсна газ, но не за риба , а за закуски
Много хубави кашкавалки имаше, та ги изкупихме
Пихме по едно кафе и вече тръгнахме към язовира, където ни чакаше и Илия. Очаквах и още някой да се присъедини, но така или иначе никой друг не дойде. Ники ми донесе силикончета Орка, та сега вече и бяла риба ще ловя
Тен кю-тва на чист английски го казвам
Та отначало стартирахме - аэ с по-едри силикони и воблери за нещо голямо разбира се, а Ники на дребни силикончета. Илия ни погледа малко, сложи едно силиконче и след две хвърляния му натресе дзверо от гребната
Извади приличен костур.Дами и господа, той не става за абич
Е може ли на второто хвърляне да му удари пак приличен костур
За какво сме го викнали си помислих, да ни разваля риболова- ловейки
Ние до него хвърляхме и нищоооо.Накрая Ники мръдна на 20 м над нас и се записа и той, а аз все още бях капо.Реших да атакувам дребните, щом като едрите ме пренебрегнаха. Взех другата въдички и почнах да мятам с най-малките глави и силикони. Оказа се ,че на мястото на Илия дъното, не е това, което е Заедно с Ники се редуваха, кой по-умело ще закачи нещото отдолу, а то беше упорито и им прибираше главите и силиконите. След като те се наловиха и накъсаха тук, се преместиха 50-100 м в страни и дойде и моя ред да преслушам дъното
Е Абен съм си дами и господа. С малките глави и силикони достигайки до дъното, не успях да скъса нито един,а и не всеки път стигах и до дъното
Започнаха да ме атакувам микро костурЕта
О дааа, тук реших да се установя трайто и да ги тормозя. При смяна на силикона с по-едър приключваха кълванетата и затова си цъках с най-дребния. Не бяхме единствените луди, дойде и колега с джиПка и лодка и затрали, като при излизането, ни показа бяла риба към 1-1,5кг. На Ники баща му опорстваше на плувка, но май безрезултатно
Самия Ники реши, че се е наловил на дребни и смени въдицата за едри, които обаче не уважиха примамките му. Може да му ги е пипал Краси
Малко снимки, но се извинявам за качеството и телефона ми е абен и толкова си може
Ето го Ники - щастлив:

а ето ги и моите трофеи

На обяд решихме да приключваме и отпрашихме към Враца

Речено - сторено - в 07:00 бях при Ники, който ме чакаше заедно с баща си и отпрашихме с мръсна газ, но не за риба , а за закуски

Много хубави кашкавалки имаше, та ги изкупихме

Та отначало стартирахме - аэ с по-едри силикони и воблери за нещо голямо разбира се, а Ники на дребни силикончета. Илия ни погледа малко, сложи едно силиконче и след две хвърляния му натресе дзверо от гребната

Ние до него хвърляхме и нищоооо.Накрая Ники мръдна на 20 м над нас и се записа и той, а аз все още бях капо.Реших да атакувам дребните, щом като едрите ме пренебрегнаха. Взех другата въдички и почнах да мятам с най-малките глави и силикони. Оказа се ,че на мястото на Илия дъното, не е това, което е Заедно с Ники се редуваха, кой по-умело ще закачи нещото отдолу, а то беше упорито и им прибираше главите и силиконите. След като те се наловиха и накъсаха тук, се преместиха 50-100 м в страни и дойде и моя ред да преслушам дъното

Малко снимки, но се извинявам за качеството и телефона ми е абен и толкова си може
Ето го Ники - щастлив:

а ето ги и моите трофеи

На обяд решихме да приключваме и отпрашихме към Враца

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Абичите, Илия и врачанските костури!
Ивчо, трябвало е да закачиш твоя трофей на една кука - и обратно във водата. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
Re: Абичите, Илия и врачанските костури!
Само на воблери и силикони ловяGODzillata написа:Ивчо, трябвало е да закачиш твоя трофей на една кука - и обратно във водата.

-
- ще става разбирач