Дунав-скобар

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

rosen_sv.
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Дунав-скобар

Мнение от rosen_sv. »

Най сетне тръгна скобара край Свищов.Нивото на реката започна да пада,водата се поизбистри.Кълвеше през целия ден,вадеха се по 250-300 грамови скобари.Единични случаи на по-едри 600-700гр.Стръв бял червей,захранка-гаца с хляб.Днешния риболов ми достави голямо удоволствие-за 3 часа 12 скобара,които са ми напълно достатъчни.
младен
новобранец
новобранец

Re: Дунав-скобар

Мнение от младен »

rosen_sv. написа:Най сетне тръгна скобара край Свищов.Нивото на реката започна да пада,водата се поизбистри.Кълвеше през целия ден,вадеха се по 250-300 грамови скобари.Единични случаи на по-едри 600-700гр.Стръв бял червей,захранка-гаца с хляб.Днешния риболов ми достави голямо удоволствие-за 3 часа 12 скобара,които са ми напълно достатъчни.
колега тръгна ли вече,ходят ли хора,че сам на даскало и немога да разбера а икато гледам новото ми се вижда бая качил,другата седмица като завърша мисля да ги почвам.
rosen_sv.
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rosen_sv. »

В момента може да се лови само под месокомбината,мястото е за десетина човека.Нивото постепено пада и ако продължи с това темпо след седмица ще може да се лови и надолу.За сега скобара не е много активен,средно за час се ловят по 3-4.Днес един наш колега хвана мряна около килограм,преди това беше закачил нещо яко и му скъса.За утре мисля да ловя след бързея в камъните.
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1 ... umId=57543
младен
новобранец
новобранец

Мнение от младен »

rosen_sv. написа:В момента може да се лови само под месокомбината,мястото е за десетина човека.Нивото постепено пада и ако продължи с това темпо след седмица ще може да се лови и надолу.За сега скобара не е много активен,средно за час се ловят по 3-4.Днес един наш колега хвана мряна около килограм,преди това беше закачил нещо яко и му скъса.За утре мисля да ловя след бързея в камъните.
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1 ... umId=57543
ами то и аз ходя на месокомбината ама тази година още не съм ще изчакам още малко да посбадне водата и да се поизбистри още малко и скобарите ще тръгнат на каква захранка ловиш на хляб ли да се надявам че към 1,2,3 вече ще почнат
rosen_sv.
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rosen_sv. »

Вчера скобара пощуря.Бяхме само 2ма рибари на прилична дистанция.От 12 на обяд до 14часа хванах 55 скобара,писна ми и си тръгнах.Естествено си отделих 20тина по едри скобара другите ги пуснах.
Колегата почна да хвърля на дъно за мряна и на рибка за хищно.
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1 ... umId=57807
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Подобни информации за успешен улов на скобар достигат и от районите на гр. Лом и гр. Видин. Явно се е активизирал и се лови масово :idea:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”