ЗА КАЛКАН
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Kitenec
- новобранец
- Обратна връзка:
В момента калкана се върти на дъбочина 11-15 метра ,защото на такава дълбочина е температурния клин. А това дето го раправяш е била чиста случайност (конкретно за калкана ти говоря) не че е невъзможно ,но явно е бил привлечен от нещо на брега ,най вероятно пасажи от атерина ..........
Цаца ама риба .... 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
свободни съчинения прочетох по-горе ... не се засягайте обаче.
В деня , когато към 10-15 човека хвърляхме преди седмица и нещо за илария...един катил на име Миро, удари зад гърба ми в посока Галата от 3та буна 6 парчета по около 1 кг. ... щото му разбира
...и щото е най-добър на калканския риболов, а ний понеже не му разбираме на калкана изпраскахме по около 20ина иларии и платерини на човек... сега положението там е критично - има всеки ден по 100 хлапета да се къпят и скачат от буната - олелия , която не ми е по вкуса ...
така че Силвестър да не се ослушва и да спре да пита
В деня , когато към 10-15 човека хвърляхме преди седмица и нещо за илария...един катил на име Миро, удари зад гърба ми в посока Галата от 3та буна 6 парчета по около 1 кг. ... щото му разбира

...и щото е най-добър на калканския риболов, а ний понеже не му разбираме на калкана изпраскахме по около 20ина иларии и платерини на човек... сега положението там е критично - има всеки ден по 100 хлапета да се къпят и скачат от буната - олелия , която не ми е по вкуса ...
така че Силвестър да не се ослушва и да спре да пита

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!