Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Драганово 06.11.2010
-
- ще става разбирач
Драганово 06.11.2010
Та след като казахте ,че няма някоя супер обнадеждаваща дестинация около Търново пак решихме да отидем на Драганово ,че поне пътя ни е ясен и все пак сме ходили и друг път там.Окрилени от ентусиазъм станахме по тъмно ,след като пийнахме по едно кафе и се осъзнахме къде се намираме скочихме в автомобила и айде на път към корекцията.Пристигнахме преди изгрев слънце още беше тъмно и нямаше жив човек...(снимки не прилагам защото нямах нищо с което да направя качествени снимки ,а и нямах търпение да топна въдиците
) Разпънахме такъмите и се заформи едно чакане ли чакане... ама изненада по едно време когато сме се улисали в нещо друго и сме изпуснали от око тапите точно тогава реши да удари... обръщам се и гледам въдицата се клати и ме зове да я вдигна
След малко борба да я изкарам от тръстиките на брега в кепа се озова тази красавица

Дълга 60 см. и около 1.500-1600кг ...
Е достави ми голямо удоволствие ,първо защото преди на корекцията бяхме хващали все по-малки от 800гр-1кг и тази ни изненада,а и това ми е най-голямата улавяна от мен... Е накара ме да се усмихвам за цял ден
чакахме ли чакахме още до 3 часа следобяд ни бутване и взехме да си събираме чукалата... по пътя решихме да се отбием до едно гьолче да пробваме на спининг и с цел бащата да утърве капото
Е там хванахме по някое друго маломерно щукле ,които пуснахме да викат баба си
,която така и не дойде
е не ,че беше нещо ново

Е аз там хванах по-малко като бройка ,което се дължеше на факта ,че настоявах на собствените си измислени воблери,докато бащата ползваше доказаните щукарски примамки.
Е да ама ето ,че и мене ме огря и Синия Джо се разписа с едно малко по-голямо щукле около 40 см

Е за мене риболова приключи добре... Подобрих си постижението сред щуките и се убедих ,че моите воблери не са били чак толкова за боклука
От мен това и Наслука на всички

След малко борба да я изкарам от тръстиките на брега в кепа се озова тази красавица

Дълга 60 см. и около 1.500-1600кг ...
Е достави ми голямо удоволствие ,първо защото преди на корекцията бяхме хващали все по-малки от 800гр-1кг и тази ни изненада,а и това ми е най-голямата улавяна от мен... Е накара ме да се усмихвам за цял ден

Е там хванахме по някое друго маломерно щукле ,които пуснахме да викат баба си

Е аз там хванах по-малко като бройка ,което се дължеше на факта ,че настоявах на собствените си измислени воблери,докато бащата ползваше доказаните щукарски примамки.
Е да ама ето ,че и мене ме огря и Синия Джо се разписа с едно малко по-голямо щукле около 40 см

Е за мене риболова приключи добре... Подобрих си постижението сред щуките и се убедих ,че моите воблери не са били чак толкова за боклука

От мен това и Наслука на всички

-
- ще става разбирач
Re: Драганово 06.11.2010
Интересното беше че колкото удара сме имали толкова рибиса излезли на брега 8/8 

- maranzika
- сериозен играч
Страхотен излет.Браво.
Тая първата щука си е супер за опоскана корекция като Драганово.Напоследък се ловяха все дребосъци.И наблягай на самоделките,зарежи тия тапи.
Поздрави и Наслука.

Тая първата щука си е супер за опоскана корекция като Драганово.Напоследък се ловяха все дребосъци.И наблягай на самоделките,зарежи тия тапи.

Поздрави и Наслука.
-
- ще става разбирач
Еми наясно съм ,че за там е добра... интерсеното е че рибата много играеше (щуката) по-малки и като тая се чуваха да скачат и се виждаха ама не бутаха ... то затова явно и нямаше хора...
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Това си е много сериозен резултат!!! Наслука!xt33m33 написа:Интересното беше че колкото удара сме имали толкова рибиса излезли на брега 8/8
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Отличници 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Страхотен излет, браво !

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Евала колега, добра щука ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Отличен резултат.
А и е по-сладка слуката,когато улова е хванат със собственоръчно направена примамка.