Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Синкевица.Излет с неочакван край
- StoychevV
- разбира нещата
Синкевица.Излет с неочакван край
Здравейте колеги.Днес 10.11.2010 преди училище отидох пак със спининга на градския язовир.Отчаян че нищо не ми подгонва примамките,днес заложих за по дребен хищик-костур и кефал(ако може да се нарече хищинк).Така мятах силикони и малки воблерчета от сорта на салмо тини и ю-зури л минлол.
Ето го и моят верен приятел колелото
.Мнооого вятар

Разходката беше приятна,обиколих язовира,но и малко болезнена.Доката минавах перз гората нещо не нацелих пътеката,то от тая шума карах на късме,и малко поддадох

И така малко отчаян че нещо нещата не се получават,закачих си едно ю-зури,спрях на стената да метна за последно 2-3 пъти,и ето неочкваният край.Намтока-2 удар и почна малка борба след около 1минута се вдигна на повърхността и го направих на кефал,но миг по късно се оказа малко толупче.Беше атакувало яко воблера и 2-те 3-ки му бяха в устата
Кантарчето ми показа 1.180.Ето го и толупчето

Рибката обаче си я зех.Може да ме опреквате за това,но просто така си реших.Еми това от мене,от днес останах много доволе.Хайде чао и Наслука на всички.
Ето го и моят верен приятел колелото

Разходката беше приятна,обиколих язовира,но и малко болезнена.Доката минавах перз гората нещо не нацелих пътеката,то от тая шума карах на късме,и малко поддадох

И така малко отчаян че нещо нещата не се получават,закачих си едно ю-зури,спрях на стената да метна за последно 2-3 пъти,и ето неочкваният край.Намтока-2 удар и почна малка борба след около 1минута се вдигна на повърхността и го направих на кефал,но миг по късно се оказа малко толупче.Беше атакувало яко воблера и 2-те 3-ки му бяха в устата

Рибката обаче си я зех.Може да ме опреквате за това,но просто така си реших.Еми това от мене,от днес останах много доволе.Хайде чао и Наслука на всички.

Последно промяна от StoychevV на Пет Ное 12, 2010 11:37 pm, променено общо 1 път.
Re: Синкевица.Излет с неочакван край
толуп на воблер.....и рибата се побърка
.хубав край на излета млади колега и благодарности,че го сподели.Що ми се струва ,че добичето има червенка,но споко не е опасна........на слука 

- borislav58
- сериозен играч
Той голям хищник бре колега .Провери ли дали пък няма и зъби

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- сериозен играч
borislav58 написа:Той голям хищник бре колега .Провери ли дали пък няма и зъби
![]()
Ще има зъби гаранция

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- ще става разбирач
aaa не тоя язовир че за нищо не става е ясно ама чак и такива феномени да стават

миналата година имахме същата слука - толупче на блесна ...
Много време след това не можех да си го обясня ...
Много време след това не можех да си го обясня ...
-
- вече хвърля и на тежко
тц тц тц

АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
Изобщо не е първият случай, когато толуп се хваща на изкуствена примамка. Разгледайте форума в по-старите теми
Аз също съм виждал как толстолоб налита на блесна 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Екстрра улов, честито!!
ПП. На това Йо-зури имаш ли други риби, че мойто си е капо вече няколко сезона
ПП. На това Йо-зури имаш ли други риби, че мойто си е капо вече няколко сезона

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Сефте виждам толуп на блесна
Виждал съм за гръбната перка закачен случайно, но в устата за първи път.
Все пак не си бил капо

Все пак не си бил капо

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мисля, че имаше по-стари теми, в които колеги разказват как толупи налитат на блесна. Наистина е странно, но явно видовете привикват към съответната среда и местообитание и ако са свикнали да похапват падащи на повърхността гадинки, това обяснява стръвта им към подавани от нас железа. Все пак си е необикновена слука, имал си късмет, поздрави!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Бреее интересна слука си имал.