Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Помогнете ми с избора плийз!!?
Модератор: bobopeli
Помогнете ми с избора плийз!!?
Колеги, в сряда мисля да посетя един от трите язовира - Морун, Душанци или Темелково (Бушляка). Моля ви кажете кое място да избера и споделете ако имате някаква информация от тях. Благодаря!
Fishing Forever
намек
На Морун не ходи.........няма риба.........пълен ташак е ! Не е зарибяван от както е пуснат(тогава беше зарибен с 300 пъстърви)........а да те попитам апропо за каква риба ти се ходи ???????????
то най-лошото е че риба има но тя е толстолоб
има и доста щуклета но на каракудка не пипа много много. Аз последния път я задрах на слънчевка

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Ловеше ми се на спиниг хищници, но в крайна сметка отбих номера тук на Богров и се заричам докато съм жив краченцето ми да не стъпи на тоя проклет, обезрибен, претарашен, тъп гьол.
А иначе госте, какво му се радваш на толстолоба толкова - все пак косенето е бракониерско, а по друг начин няма да го хванеш (освен ако не е някаква случайност).
А иначе госте, какво му се радваш на толстолоба толкова - все пак косенето е бракониерско, а по друг начин няма да го хванеш (освен ако не е някаква случайност).
Fishing Forever
-
- ще става разбирач
Добрев,излиза и на стръв,приятелюDobrev написа:

-
- вече хвърля и на тежко
-
- ще става разбирач