Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Браво на ЖАНДАРМЕРИЯТА !!!!
Модератор: bobopeli
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Re: Браво на ЖАНДАРМЕРИЯТА !!!!
Браво на тия момчета,страшни са.Миналата седмица бях на яз.Кърджали и ги видях лично как действат.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
Ами това е то - така трябва да бъде - ако бях ме нормално функционираща държава, детето ще бъде вкарано в правия път, а сега се учи на злини от малак, какво да очаква ме за вбъдеще от него .... ???!!!
-
- научил се да хвърля
Ами какво да очакваме:Liroy написа:Ами това е то - така трябва да бъде - ако бях ме нормално функционираща държава, детето ще бъде вкарано в правия път, а сега се учи на злини от малак, какво да очаква ме за вбъдеще от него .... ???!!!
вариант 1- новоизпечен бракониер, вече знае как се пускат мрежи, а вероятно и как се плетат.
вариант 2 - дай Боже след като е присъствал на случилото да се е стреснал и да се позамисли.
вариант 3 - май нямаше смисъл да пиша вариант 2, като се има в предвид колко безнаказано се чувстват родните бракониери.
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

Жалка картинка колеги. Мрежи, мрежи и пак мрежи. С 300метра само 15килограма риба. За какъв риболов говорим в България. Почти всеки ден ИАРА вадят мрежи, но няма собственици или не искат да ги хванат. Щом жандармерията може, значи и тези на които им задължение трябва да могат, но явно не искат. Само отчитат дейнос от време на време. Крайно време е да се промени законодателството и това деание, бракониерството да се криминализира. Само тогава споредмен би имало някакъ евефек.
- svincyyy
- ще става разбирач
Според мен трявка да се говори с незнам точно кои и да се съсдаде любтелска група във всяка община с хора които имат разрешително за оръжие и да имат правоспособност да арестуват бракониерите защото те ще обикалят много повече от ИАРА ама то ще стане така че любителите ще трябва да глобяват ИАРА и ще е смех абе няма оправия незнам еи сега зимата пак ще се почне с фазата и нулата а наи лощото е че така умират обсолютно всички риби
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

-
- научил се да хвърля
Браво на жандармерията и на ИАРА,но докато съзнанието ни не се промени оправия няма да има!Всички се оплакваме от държавата, а държавата това сме ние!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
Starshel написа:Жалка картинка колеги. Мрежи, мрежи и пак мрежи............ Почти всеки ден ИАРА вадят мрежи, но няма собственици, или не искат да ги хванат. Щом жандармерията може, значи и тези, на които им задължение, трябва да могат, но явно не искат. Само отчитат дейност, от време на време. Крайно време е да се промени законодателството и това деяние, бракониерството, да се криминализира. Само тогава според мен би имало някакъв ефект !!!

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Нямат ли кряй тези проклети копелета
браво на ИАРА
браво на ИАРА

-
- фен клуб-скобар
Докато не се въведе строг контрол тези гадове ще продължават
А иначе браво на органите
- devesil4o
- научил се да хвърля
jultopepi написа:Докато не се въведе строг контрол тези гадове ще продължават

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
- kaleeff
- ще става разбирач
Тъпото е, че само в онази част на България се върши нещо. Да сте чули за северозападна България? Изродите избиха рибата. Всички ги знаем кои са! Иначе браво! 

Фен-клуб Таранка!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Браво дано да се оправят!И да няма повече набези на бракониери.
Риболова е хоби.Наслука