Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Трябва ми по-обща информация!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Трябва ми по-обща информация!
Моля да ме извините,че не мога да кажа точно конкретно място на което мисля да ходя но ми се обадиха по телефона и ми казаха,че в неделя сме за риба и трябва аз да избирам място.Та питането ми е за водоемите в западна България р.Искър, яз.Сопот,яз.Горен Дъбник може и чак до към р.Дунав да се стигне или някой друг водоем който да предложите та ако може да ми дадете информация къде има смисъл да се ходи,че момчето дето ще е с мен е доста нахъсано и му се лови?!
Благодаря предварително! 

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Трябва ми по-обща информация!
Здравей, колега! Аз съм от град Троян и яз. Сопот" е така да се каже домашният ни водоем. И ние в неделя ще ходим там. Кълве яко костур на стената, но няма едри - 10-15 см. Но кълве през целия ден и е манифестация по стената. през почивни дни достигат до 100-тина човек, включително и лодки. Задължително си носи и рибки, понеже там на рачилото излизат по 1-2 от време на време, няма много рибета. Може да се засечем. Ако решите да дойдете на "Сопот" пиши на ЛС да ти оставя ГСМ. Наслука
-
- научил се да хвърля
Ще изчакам още някой да се изкаже по темата и тогава ще реша ако ходим на Сопот ще ти пиша 

Сега прочетох в един вестник че кълве костур на стената на Сопот.А доколкото имам инфо от Д-р Найденов бялата е на дъното и кълве на 150 м навътре. 

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Привет колега,
Аз съм от Червен бряг и най-често посещавам долното течение на р. Искър. Ако отидеш над Червен бряг до с. Реселец има добри условия за улов на мряна, скобар и кефал. По надолу към Койнаре и Глава има хубави места където можеш да разчиташ на каракуда, морунаж, кефал, някой шаран ако имаш късмет или щука.
На яз. Горен Дъбник ходя само когато Искъра е мътен но гледам че и ти си ходил там, така че знаеш местата. По принцип в по дълбоките заливи може да има групирани риби, зависи от температурата на водата. Подготви си дребни рибки може да излезе добър костур, аз бих пробвал на изкуствени примамки.
Ако ти трябва по точна информация пиши
Иначе миналата неделя на Искъра пълно капо аз на изкуствени, баща ми на стръв.
Аз съм от Червен бряг и най-често посещавам долното течение на р. Искър. Ако отидеш над Червен бряг до с. Реселец има добри условия за улов на мряна, скобар и кефал. По надолу към Койнаре и Глава има хубави места където можеш да разчиташ на каракуда, морунаж, кефал, някой шаран ако имаш късмет или щука.
На яз. Горен Дъбник ходя само когато Искъра е мътен но гледам че и ти си ходил там, така че знаеш местата. По принцип в по дълбоките заливи може да има групирани риби, зависи от температурата на водата. Подготви си дребни рибки може да излезе добър костур, аз бих пробвал на изкуствени примамки.
Ако ти трябва по точна информация пиши
Иначе миналата неделя на Искъра пълно капо аз на изкуствени, баща ми на стръв.
-
- разбира нещата
Според мен няма смисъл да биеш толкова много път до Дунава, защото рибата не е вече толкова активна, колкото по-рано
Върви си направи кефа на някой затворен водоем

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- научил се да хвърля
Благодаря за инфото а някой да каже как е около Роман по Искъра ?! Един приятел на баща ми преди седмица се похвали с 10-11 добри скобари та ако може да ми кажете как е там?!
На Искър при Роман бях миналия петък.За цял ден-2 скобара и 1клен.Имаше много хора,но не видях поне на тези около мен да им спори.Казват,че било до ден.Останах с впечатлението,че по-добри резултати има откъм жп линията и то на плувка.
-
- кандидат преподавател
Ще оставя темата до неделя,язовирите който те интересуват има доста писано .....дано кологите ти помогнатsnake94 написа:Моля да ме извините,че не мога да кажа точно конкретно място на което мисля да ходя но ми се обадиха по телефона и ми казаха,че в неделя сме за риба и трябва аз да избирам място.Та питането ми е за водоемите в западна България р.Искър, яз.Сопот,яз.Горен Дъбник може и чак до към р.Дунав да се стигне или някой друг водоем който да предложите та ако може да ми дадете информация къде има смисъл да се ходи,че момчето дето ще е с мен е доста нахъсано и му се лови?!Благодаря предварително!