Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов на Лобош
Модератор: sapuna
Риболов на Лобош
Здравеите,
Миналата седмица ходих за 1ви път на язовир Лобош, ръкава откъм село Ковачевци. Останах неприятно изненадан от растенията и водораслите на поне 5 метра от брег. Не може да се лови без макара и подвижна плувка там а и с подвийна е кофти. Та въпросаът ми е откъде да мина за да застана на някое место без много закачки и водорасли. Чух че имало някво место откъм някво село Радибош ама искали пари. Искам и да има път за кола дотам. Благодаря ви.
Миналата седмица ходих за 1ви път на язовир Лобош, ръкава откъм село Ковачевци. Останах неприятно изненадан от растенията и водораслите на поне 5 метра от брег. Не може да се лови без макара и подвижна плувка там а и с подвийна е кофти. Та въпросаът ми е откъде да мина за да застана на някое место без много закачки и водорасли. Чух че имало някво место откъм някво село Радибош ама искали пари. Искам и да има път за кола дотам. Благодаря ви.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
цепиш кьм радомир,в средата на града,преди разклона за дупница има табела ковачевци-18км или нещо подобно-нема как да сбьркаш,щото е еднопосочно..цепиш натам..после има едни завои,после виждаш долу язовира-един голям плитьк заалив от едната страна на които са т нар станции на МЕИТО(сега техн университет)там се качваш на един баир-станциите ти остават в ляво и гледаш за 1 черен пьт-трьгваш по него и стигаш до 1 борова гора-там спираш и имаш кьм 30м пеша за сьжаление-ама долу като стигнеш са скали и нема толко водорасли,между боровете е приказка,сьори,че отдавна не сьм ходил там,щото открих магията на реките,но местото си заслужава за костур и сулка-отсреща ще видиш едни големи скали,бе-красота,а в дясно-сьщо една ужасна отвесна скала откоято натам е платено-и стената..и друго-виж кво-по това време на годината из целия язовир си има водорасли,наслука
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- научил се да хвърля
Батка ,я обясни по-подробно ,каде е тоя черен път че нещо ми се губи,а ме интересуват такива нови места на Лобош,щото целия съм го обиколил.Минаваш ли с.Ковачевци или преди това?5кила написа:цепиш кьм радомир,в средата на града,преди разклона за дупница има табела ковачевци-18км или нещо подобно-нема как да сбьркаш,щото е еднопосочно..цепиш натам..после има едни завои,после виждаш долу язовира-един голям плитьк заалив от едната страна на които са т нар станции на МЕИТО(сега техн университет)там се качваш на един баир-станциите ти остават в ляво и гледаш за 1 черен пьт-трьгваш по него и стигаш до 1 борова гора-там спираш и имаш кьм 30м пеша за сьжаление-ама долу като стигнеш са скали и нема толко водорасли,между боровете е приказка,сьори,че отдавна не сьм ходил там,щото открих магията на реките,но местото си заслужава за костур и сулка-отсреща ще видиш едни големи скали,бе-красота,а в дясно-сьщо една ужасна отвесна скала откоято натам е платено-и стената..и друго-виж кво-по това време на годината из целия язовир си има водорасли,наслука
За риболов от маса и жена ставам.
Лобош откъм Радибош
Здравеите,
Ходих в събота 1 юли откъм село Радибош там където се плаща по 3лв. Захраних със захранка за каракуда на Сезони. Почнах аз на плувка ама нищо не буташе и направих една дънна с пружина за тежест. И на пружината слагах захранката и с 3 куки на торен излизаха едри каракуди по 300-400грама. И костур се обаждаше ама не беше едър. Жалко че се усетих късно да направя дънната. След 14:00 спря да кълве и си тръгнах да гледам мача. Вечерта сигурно пак е тръгнало.
Ходих в събота 1 юли откъм село Радибош там където се плаща по 3лв. Захраних със захранка за каракуда на Сезони. Почнах аз на плувка ама нищо не буташе и направих една дънна с пружина за тежест. И на пружината слагах захранката и с 3 куки на торен излизаха едри каракуди по 300-400грама. И костур се обаждаше ама не беше едър. Жалко че се усетих късно да направя дънната. След 14:00 спря да кълве и си тръгнах да гледам мача. Вечерта сигурно пак е тръгнало.