Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Германски пастърви
Германски пастърви
Туко-що се връщам от язовирчето в село Герман.Ще се опитам с няколко думи да опиша ситуацията от днес:Имаше поне 150 човека на язовира.Основният улов беше пастърва и някой шаран.Ние отидохме към обяд и предполагам,че това беше причината да хванеме само 1 рибок.Имаше хора от сутринта,които си тръгнаха с по 2 плика риби,когато ние отидохме.малко за условията:3 лева на въдица,рибата се плаща и не може да се пуска.На отсрещния бряг видях един колега,който надигаше главите на рибите докато са още във водата,махаше им куките и ги пускаше.Пастървата е 8 лв.,шарана е 6.50 лв.От всичко на водоема(освен рибата) най-много ми харесаха кебапчетата,лютеницата и туршиите,които продават на входа.
Пастървите вземаха главно на кубинки и бял червей.В началото упорствах на бял,торен и жълъдов червей и точно когато сложих кубинка и заметнах пастървата удари на момента.Оказа се с тегло 1 кг. и дължина 40 см.Нямаше особена борба при ваденето,което не ми се хареса особено-извадих я за около 30 секунди,без кеп. .
Снимките съм ги правил у нас,тъй като на водоема нямах възможност да снимам.

айде другио пат па

айде другио пат па

Последно промяна от kmap на Нед Ное 21, 2010 7:13 pm, променено общо 1 път.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- borislav58
- сериозен играч
Re: Германски пастърви
Добра пъстърва, браво ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Американска пастърва.ribolovcho написа:сивен ли е таззи рибка

Е как ще е американска, като човекът пише, че е германскаkmap написа:Американска пастърва.

Колега,провери дали човека пуснал темата не съм аз.stih написа:Е как ще е американска, като човекът пише, че е германскаkmap написа:Американска пастърва.Аз наистина се подведох от заглавието и викам "Чек сега да видим кви пъстърви вадят у немско". Иначе хубава е рибката, но аз на платено не ходя. Ей и у колегата нещо сякаш схващам не голямо удоволствие от излета.

Германска пастърва=пастърва от Герман.

Така де, ама рано рано реших да се пошегувам.kmap написа:Колега,провери дали човека пуснал темата не съм аз.stih написа:Е как ще е американска, като човекът пише, че е германскаkmap написа:Американска пастърва.Аз наистина се подведох от заглавието и викам "Чек сега да видим кви пъстърви вадят у немско". Иначе хубава е рибката, но аз на платено не ходя. Ей и у колегата нещо сякаш схващам не голямо удоволствие от излета.
![]()
Германска пастърва=пастърва от Герман.