Плаващ понтон

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
stih
ще става разбирач
ще става разбирач

Плаващ понтон

Мнение от stih »

Вчера, разхождайки се в Несебър, видях тази благинка
Изображение
Набързо разпитах един колега, който си ровеше нещо по мотора в близост до понтона и ми каза, че по принцип мястото е общинско, но се преотдава...дори, ако съм успял да разбера, някакви 3 бона наем за лодка струвало. Това в случая не ме интересува, а дали някой знае за вносители или производители у нас на подобни понтони. Попаднах на варненска фирма, която внася нещо подобно, но може и вие да кажете нещо по въпроса.
За ползите от понтона няма какво да говорим, всеки може да ги види. Разбира се, това е тема, която вълнува хората с лодки, вързани на кей.
Изображение
Колегата да извинява, че така му ровя из лодката, ама тя много арна :-) ...с изключение на дясната дирекция, но явно от британско е купувана.
Последно промяна от stih на Пон Ное 22, 2010 6:10 am, променено общо 1 път.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Плаващ понтон

Мнение от snegk »

Цената на понтоните струва повече от лодката с двигателя :lol: :lol: Поне тези при нас :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

stih написа:
Изображение

Колегата да извинява, че така му ровя из лодката, ама тя много арна :-) ...с изключение на дясната дирекция, но явно от британско е купувана.
:D :D :D
Да бе ...ебати и боклука...вземе да влезеш в насрещното :D
toyo1

Мнение от toyo1 »

Колега продават се и в Бг . даже миналата година ходих да питам вносителя (зимата ) с отстъпката понтон за джет излизаше над 4000лв а е на полвината на тоя от снимката :idea: това са модули които можеш да ги редиш в наи различни комбинации .А за дясната дирекция на лодката ----до сега не съм имал лодка с лява :idea:
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

Мстото на поста за управление /конзолата/ зависи от посоката на въртене на перката.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”