Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

София-градски транспорт.
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
София-градски транспорт.
От месец и нещо си търся работа и нещо не ме искат...щото съм много убав ..явно
.
Един познат ми предложи да се пробвам в градския транспорт.
Ама нямам нужната квалификация и трябва да карам курсове ..дали за С категория или за ватман,за което са нужни кинти дето ги нямам.
Та...въпроса ме е към колегите ,които работят в градския транспорт...заслужава ли си и ако да ,колко струват курсовете.
Може да ми пишете и на ЛС.

Един познат ми предложи да се пробвам в градския транспорт.
Ама нямам нужната квалификация и трябва да карам курсове ..дали за С категория или за ватман,за което са нужни кинти дето ги нямам.
Та...въпроса ме е към колегите ,които работят в градския транспорт...заслужава ли си и ако да ,колко струват курсовете.
Може да ми пишете и на ЛС.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: София-градски транспорт.
мисля си че първо трябва да имаш C и след това D . A ако съм прав това е много вътрешно ,преди две години карах C и ми беше 800 лв ,и D е горе доло толкова ,а до колкото знам ,в градския взимат около 700-800 лв
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
в градския до преди няколко месеца имаше глад за шофьори като съм виждал обяви на автобусите ,че наемат хора и даже им поемат обучението ,но сега не мога да кажа дали е така ...все пак е криза и предполагам ,че са позапълнили броиките 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Определено ще трябва Д категория.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.