Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Тефлонова шайба?
Модератор: emo vasilev
Тефлонова шайба?
Здравейте. Имам нужда от една тефлонова шайба, понеже макарата ми - Шекспир Медалист, навива комусовидно в горния край. Пробвах с една шайба от една макара на бащами и работи ОК. Ако някой има идея от къде мода га се сдобия с една ще съм много благодарен. Чичо Гугъл този път не пожела да помогне.
ПП. Има ли възможност да си я направя сам от нещо ако не се продават никъде?
ПП. Има ли възможност да си я направя сам от нещо ако не се продават никъде?
Re: Тефлонова шайба?
Здравей, колега! В Пловтив тефлон-PTFE, може да се намери в магазините на БАКТРЕЙД-ЯВОР,ТЕХНОМИКС и МИКРО-МАКС. Последната фирма е с варненска регистрация и сигурно има магазини и вдруги градове на страната.
Благодаря, ще потърся в София някой от тези.
- maranzika
- сериозен играч
А що не отидеш до някой по-голям рибарски магазин и направо да ги питаш да ти дадат една.
Най-добре иди при някой стругар и щети я на прави за нула време по размер, и си решаваш проблема. 

- piletoradi
- сериозен играч
Може и сам да си я отсечеш, ако имаш замби, просто трябва да си вземеш тефлон на листове с подходяща дебелина! 

http://www.ribi-abv.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
- Обратна връзка:
В София като тръгнеш да излизаш по Ботевградско около след съединяването с бул. Вазов от дясно има една сграда, на която пише ЮНГ. Там имат може би най-много размери и видове тефлон. Неудобното е, че там си избираш по каталог и плащаш, а след това отиваш до склада им на гара Искър да ти отрежат и си го вземеш. Но определено там има най-голямо разнообразие.