Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кариерата
Кариерата
Днес бях на Кариерата до Слънчев Бряг. Вече е отворена -5 лв вход. Взехме живи рибки от Ахелои и се настанихме . Ловяхме на тапа и живи рибки - каракуди от 11 до 5 часа само 2 щуки около 1 кг всяка. Пробвах на спининг - воблери , блесни туистри , но без удар. Плувката с червея даже не мръдна. Дълбочината е около 25-30метра. Други колеги изкараха 10 костура на дъно на живи рибки. В касите изкараха много добри щуки и сулки около 5-6кг и сомчета , наи - голямото 15 кг. Утре пак съм там.
тбК
-
- фен клуб-скобар
Re: Кариерата
Пич,ти си мазохист рибата я ловат с мрежи пред тебе, а и си плащаш за да гледаш как го правят и евентуално да хванеш нещо заблудено .Как имаш нерви незнам поздрави и 

-
- и господ не е толокова добър
Там е ад от мрежи, те са на 10м от брега

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Мрежите са само от лявата страна на водоема , аз ловя от дясната. Когато разпритвах мрежарите , споменаха , че скоро са влизали водолази и са видяли сомове над 50 кг ( незнам дали е вярно )
тбК
-
Да не ме излъжешMalemi написа:Мрежите са само от лявата страна на водоема , аз ловя от дясната. Когато разпритвах мрежарите , споменаха , че скоро са влизали водолази и са видяли сомове над 50 кг ( незнам дали е вярно )

- StoychevV
- разбира нещата
Те много арни бе 

- Vlado_852
- разбира нещата
Ееееех, кога ли ще почна и аз да ловя СОМЧЕТА по 15 кила...!?! 

-
Там наистина са големи рибите 

До колкото знам , повече от 20 години е било забранено за риболов и не са вадели никаква риба с мрежи от там , чак сега го отвориха. Отдавна не съм хващал таранки и каракуди по 1 кг , такива бяха в касите , обаче много трудно се ловят заради дълбочината. Хубаво е , че дъното е без много закачки има само трева на места.
тбК
- G.Petkov
"Колегата" под черта, си е написал за какво ни взема - ташак, поне аз така го чета!!! Че даже и аз написах в темата му
.
А бях решил да не чета!!!

А бях решил да не чета!!!
Голем смех около видовете рибиMalemi написа:Отдавна не съм хващал таранки и каракуди по 1 кг

G.Petkov написа:"Колегата" под черта, си е написал за какво ни взема - ташак, поне аз така го чета!!!

...и аз така, ама...

То не стига че таранка, ами и каракуда ...не се случва често ...Malemi написа:... Отдавна не съм хващал таранки и каракуди по 1 кг , такива бяха в касите , обаче много трудно се ловят заради дълбочината. .