Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Цоневска скромност
Цоневска скромност
Скромни деяния с пестеливи слова 
Този път подминахме отбивката за Дебелец...
Още с пристигането баща ми направи хубава серия на блесничка. Докато аз успея да се натуткам, той вече беше зачесал костурите покрай брега.
Но аз имах друга концепция...
Сложих една "девствена" клатушка и застъргах из дълбокото... Заблудено костурче бе първата рибка на въпросната примамка. Но продължих да упорствам и след малко мек удар оповести идването на ето тази малка девойка...

Докато й обясня, че е малка и трябва да порастне, тя ми се обиди, врътна се и даже не се снима за довиждане...

Впоследствие преминах на силиконова рибка. И ми дойдоха на гости още три приятелки на първата. Те поне се оказаха по-сговорчиви от обидчивата си дружка и се снимахме с обащанието като порастнат, пак да ми се обадят

Отвреме-навреме костурчетата поддържаха тонуса.

Всичко се развиваше под зоркия поглед на стражаря - огромен черен гарван. Величествена птица...

Постепенно активността отслабна и дойде неизменното време да се полюбуваме на обкръжаващата ни прелест...

Макар представянето ни да е доста скромно, очарованието от тази първа среща с "принцесите" ще си остане сладък спомен.
ПП
А днес става точно една година, откакто направих първи стъпки в риболова с джиг под вещите съвети на Пачо. Дали след 365 дни имам някакъв напредък и развитие? Само убодените и неубодени риби могат да кажат.

Този път подминахме отбивката за Дебелец...
Още с пристигането баща ми направи хубава серия на блесничка. Докато аз успея да се натуткам, той вече беше зачесал костурите покрай брега.
Сложих една "девствена" клатушка и застъргах из дълбокото... Заблудено костурче бе първата рибка на въпросната примамка. Но продължих да упорствам и след малко мек удар оповести идването на ето тази малка девойка...

Докато й обясня, че е малка и трябва да порастне, тя ми се обиди, врътна се и даже не се снима за довиждане...

Впоследствие преминах на силиконова рибка. И ми дойдоха на гости още три приятелки на първата. Те поне се оказаха по-сговорчиви от обидчивата си дружка и се снимахме с обащанието като порастнат, пак да ми се обадят

Отвреме-навреме костурчетата поддържаха тонуса.

Всичко се развиваше под зоркия поглед на стражаря - огромен черен гарван. Величествена птица...

Постепенно активността отслабна и дойде неизменното време да се полюбуваме на обкръжаващата ни прелест...

Макар представянето ни да е доста скромно, очарованието от тази първа среща с "принцесите" ще си остане сладък спомен.

ПП
А днес става точно една година, откакто направих първи стъпки в риболова с джиг под вещите съвети на Пачо. Дали след 365 дни имам някакъв напредък и развитие? Само убодените и неубодени риби могат да кажат.

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- ще става разбирач
Re: Цоневска скромност
Прекрасен излет,споделен от тези малки красавици
нека да растат то който пуска му се връща на джакпод.. една риба може да е ама качествена

Чудесен излет с красиви девойки
Поздравления 

Прекрасни снимки на прекрасно място.. евала ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Motorski
- ще става разбирач
тц, тц, тц... абе ще стана и аз веднъж рано и ладюгата ще кльекне от риби на връщане ама да видим... 

- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Vankata написа:Чудесен излет с красиви девойки![]()
![]()
Поздравления

- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Страхотни снимки,красива природа и хубави моменти

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
- ribarshe
- ще става разбирач
Браво
Страхотен репортаж 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много хубав риболов!
Ами хайде!Motorski написа:тц, тц, тц... абе ще стана и аз веднъж рано и ладюгата ще кльекне от риби на връщане ама да видим...

ПП
Благодаря за хубавите думи!

Последно промяна от Златев на Пон Ное 29, 2010 3:20 pm, променено общо 1 път.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- daniel defoe
- разбира нещата
Сложих една "девствена" клатушка и застъргах из дълбокото...