Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Толкова много, че ми писна.....
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Толкова много, че ми писна.....
Колеги, привет...
То заглавието требваше да е; "за всички кафеджйи"
но да не стана груб е друго.
Още от сряда ме сърбяха ръцете за риболов с фидера, а темата да е шарани, и така и се случи.
В Събота стегнах с последни сили заради партито на Метрополис нужната малка торбичка с 10 куки и хранилки, Катаната, макарето и легнах за 4-5 часа. В неделя с кеф запалих гуменките и в 7,30 бя на Богров, купих пелети фишмил, Асен любезно ми стопли малко вода за бързо достигане на хумогенност на мелетите и в 8,30-9 започна риболова. Такктиката ми беше следната, фидера с най-тънкия връх-2оЗ, влакно 0,16 с шок лидер-0,10, голяма пружина с елипсовидна тежест от 30г в сърцевината-инлайн, противо оплитащ шлаух съединен към пружината с туба , малко върбелче, повод 0,06 плетен с силиконова опашчица върху вирбела, кука 8 номер дебела и силиконче за пелети.
За стръв ползвах пелетите които ги продават на Богров от 2лв. да.... продължиме с риболова и отношението на рибите,
, за мен първото занятане е най важно и с първото мятане с помоща на насрешния вятър метод системата ми се озова в близост на другия бряг
след 10 минути леко движение на риба се отчете на връхчето и бях сигорен че ще има зверско згъване, така и стана, но фитка. Следващото замятане беше на 20тина метра по близо от предишнато, но зачаках минаха 10мин. и никакво движение, от там рибарското ми суеверие вернага заигра и бързо прехвърлих. След 5мин. рън и първия Шаро беше в кепа , след това последваха за 3 часа множество удари , много фитки, много откачени риби и
много извадени. В 12 малко хапване, в 12:30 па се почна сеч та до 15:00часа.
Понеже беше леко ветровито, облачно, студено в преносен смисъл , посещаемоста беше скромна, хората които очаквах да видя бяха по кафетата(колеги студа ли ви оплаши-КАФЕДЖЙИ ТАКИВА), но да ви кажа не ми липсваха просто бях зает с риболова през цялото време
.
Голям кеф, страхотно си искарах, а резултата до 15:00 беше 23 шарана кепнати, 12 откачени и 40 фитки, просто не съм вярвал че за толкова кратко време ще израсходя 2кг. захранка с една пръчка.
Колеги да ме извините, но несъм по разказите, вече не пускам теми в този раздел от риболови на Богров освен ако не се случи нещо различно от няколко шарана, но излета си заслужава да се сподели.
Благодарности на Асен човекът (шефчето който събира таксите) който след 3-тия шаран се хвана да снима всеки един изваден
Благодаря.
Ред на снимките , за сега са ми само на Фейсбука, по час ще ги селектирам в последователност на улова.
http://www.facebook.com/home.php?#!/alb ... 1154756922
още един клип
http://www.facebook.com/video/?upload#! ... _processed
Тука да кажа че се ентусиазирах и направих едно клипче посветено на тея дето студа ги уплаши. В ентусиазмаси почнах втори клип, но вятъра ми събори кофата
на която бях сложил фотото и цопна
във водата
и край, без фото съм.
<object width="400" height="300" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/1549126925495" /><embed src="http://www.facebook.com/v/1549126925495" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="400" height="300"></embed></object>
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 7631768117
Поздрави,
Мариан Лозев.
Живи и здрави в неделя пак съм там, нали в понеделник ни е празник.
..Oт начало показвах бройката с ръце, но мина 10 и почнах с едната да показвам римско 10 с дра събрани пръста
, накрая се светнах да пиша на глината, ама беше накрая.

То заглавието требваше да е; "за всички кафеджйи"

Още от сряда ме сърбяха ръцете за риболов с фидера, а темата да е шарани, и така и се случи.
В Събота стегнах с последни сили заради партито на Метрополис нужната малка торбичка с 10 куки и хранилки, Катаната, макарето и легнах за 4-5 часа. В неделя с кеф запалих гуменките и в 7,30 бя на Богров, купих пелети фишмил, Асен любезно ми стопли малко вода за бързо достигане на хумогенност на мелетите и в 8,30-9 започна риболова. Такктиката ми беше следната, фидера с най-тънкия връх-2оЗ, влакно 0,16 с шок лидер-0,10, голяма пружина с елипсовидна тежест от 30г в сърцевината-инлайн, противо оплитащ шлаух съединен към пружината с туба , малко върбелче, повод 0,06 плетен с силиконова опашчица върху вирбела, кука 8 номер дебела и силиконче за пелети.
За стръв ползвах пелетите които ги продават на Богров от 2лв. да.... продължиме с риболова и отношението на рибите,

Понеже беше леко ветровито, облачно, студено в преносен смисъл , посещаемоста беше скромна, хората които очаквах да видя бяха по кафетата(колеги студа ли ви оплаши-КАФЕДЖЙИ ТАКИВА), но да ви кажа не ми липсваха просто бях зает с риболова през цялото време

Голям кеф, страхотно си искарах, а резултата до 15:00 беше 23 шарана кепнати, 12 откачени и 40 фитки, просто не съм вярвал че за толкова кратко време ще израсходя 2кг. захранка с една пръчка.

Колеги да ме извините, но несъм по разказите, вече не пускам теми в този раздел от риболови на Богров освен ако не се случи нещо различно от няколко шарана, но излета си заслужава да се сподели.

Благодарности на Асен човекът (шефчето който събира таксите) който след 3-тия шаран се хвана да снима всеки един изваден

Ред на снимките , за сега са ми само на Фейсбука, по час ще ги селектирам в последователност на улова.
http://www.facebook.com/home.php?#!/alb ... 1154756922
още един клип
http://www.facebook.com/video/?upload#! ... _processed
Тука да кажа че се ентусиазирах и направих едно клипче посветено на тея дето студа ги уплаши. В ентусиазмаси почнах втори клип, но вятъра ми събори кофата

<object width="400" height="300" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/1549126925495" /><embed src="http://www.facebook.com/v/1549126925495" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="400" height="300"></embed></object>
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 7631768117
Поздрави,
Мариан Лозев.
Живи и здрави в неделя пак съм там, нали в понеделник ни е празник.
..Oт начало показвах бройката с ръце, но мина 10 и почнах с едната да показвам римско 10 с дра събрани пръста

Последно промяна от qno_zloo на Сря Дек 01, 2010 9:21 am, променено общо 5 пъти.
- StoychevV
- разбира нещата
Re: Толкова много, че ми писна.....
Браво,разбил си ги

Евала мариане, разбил си ги, голям кеф е било !! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е бати Богорова, е бати шараните. Бравус.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Браво Мариане,много риба много нещо.
п.п Сигурно кантара се е развалил от мерене.

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да има нещо в кантара грешно, щото хванах един шаран 45кг. а кантара показа 12кг.beis написа:Браво Мариане,много риба много нещо.![]()

Мерси за добрия кантар, даже и батериики си ми дал.
Браво супер излет
, другия път само 10+ да ги вадиш
. Какво стана с новия фидер ?

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...чакам да ми го сменят с друг, друга марка.
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...
Без да се шегувам, в понеделник усетих мускулна треска на гърба.

браво колега,разбил си ги
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво и от мен, на клипчето гледах че ти е много къса дръжката на кепа, вземи си нормална 4+ метра дръжка да не се мъчиш. 

нямам живарник
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Направил си пофтата.
Аз в петък бях там и се капотирах, на мач. Явно вече е късно, а и не съм се стремил да гоня голяма дистанция.
Аверчето ми изкара един на дъно към 12:30 и си бихме камшика, че беше много студено.

Аз в петък бях там и се капотирах, на мач. Явно вече е късно, а и не съм се стремил да гоня голяма дистанция.
Аверчето ми изкара един на дъно към 12:30 и си бихме камшика, че беше много студено.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
-
- кандидат преподавател
Екстра представяне !danev69 написа:![]()
![]()
Направо са ти умаляли ръцете да ги вадиш тия шарани. Поздрави за хубавия излет.
Върл Shimano фен!