Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дар от свети никола
- каридата
- учете се от него
Дар от свети никола
След вчерашното капо на Цонево и кофти прогнозата за днешния ден хич не се и напъвах да ставам рано днес ,дори си мислех да се наспя и аз един път поне,че скоро не ми се бе случвало.Обаче още като ококорих очи и видях че навън не вали а даже и препича рибарската душа в мен проговори и след няма и половин час бях в колата.Реших да мъча трудни и редки костури на един опскан гьол,мятах шадове и питанки около час и половина но без нито един удър и се предадох.Реших да навестя мойте добри райрани приятели от миналата седмица но и там нямах кой знае какви успехи,изкарах само един,все пак не бях капо.

След като разбрах че рибите днес ги е страх от никулденската трапеза,спеках яко и се замислих на каде да хвана.Реших да гоня кленове по реката,има място кадето миналата седмица хванах някой друг на самоделки и забих на там.Десетина хвърляния няколко почуквания и откачили се риби и всичко прикючи с наплашване на рибите в бистрата вода.Мамка му си виках на ум.Продължих напред ядосвайки се и наближих доста дълбок вир,подавам 5 грамова глава с силикон микадо фишхънтър,няколко предърпвания и удар,нещо се съпротивляваше здраво и ми даде бая зор докато разбера за какво става въпрос.....
Басимумамата.Шаране към кило и половина на силикон през декември.

От превъзбуда дабравих да го снимам в цял ръст
Реших че е дар за празничната трапеза и го взех.Подадох още няколко пъти но без успех и реших да ходя на вир дето уж имало щука
Наближавам мястото и какво да видя,две видри(поне аз ги направих на такива) си правеха купон посредата на вира.Спеках здраво
и си казах че поне ще ги снимам,но като ме усетиха и си биха шута под водата и повече не ги видях.Реших че няма смисъл да замятам но нещо от вътре ми казваше''Абе метни пък квото стане''.Така и направих,сложих доказал се боец и на четвъртото подаване нещо ме издумка яко,'' викам си тя ще е '' но се оказа друг герой от подводния свят.

прекрасен 30+ клен.

толкова нагълтал че едвам го спасих завалията

От там си бих шута на непознати за мен места,намерих переспективен вир,заложих на един детствен фофлер и в края на вира ме изплющя този,май беше брата на онзи.

и жертвата..

Така деня приключи с тези четири риби който ми доставиха невероятни емоции,пък и рибка за празника
.До скоро.

След като разбрах че рибите днес ги е страх от никулденската трапеза,спеках яко и се замислих на каде да хвана.Реших да гоня кленове по реката,има място кадето миналата седмица хванах някой друг на самоделки и забих на там.Десетина хвърляния няколко почуквания и откачили се риби и всичко прикючи с наплашване на рибите в бистрата вода.Мамка му си виках на ум.Продължих напред ядосвайки се и наближих доста дълбок вир,подавам 5 грамова глава с силикон микадо фишхънтър,няколко предърпвания и удар,нещо се съпротивляваше здраво и ми даде бая зор докато разбера за какво става въпрос.....
Басимумамата.Шаране към кило и половина на силикон през декември.

От превъзбуда дабравих да го снимам в цял ръст

Реших че е дар за празничната трапеза и го взех.Подадох още няколко пъти но без успех и реших да ходя на вир дето уж имало щука

прекрасен 30+ клен.

толкова нагълтал че едвам го спасих завалията

От там си бих шута на непознати за мен места,намерих переспективен вир,заложих на един детствен фофлер и в края на вира ме изплющя този,май беше брата на онзи.

и жертвата..

Така деня приключи с тези четири риби който ми доставиха невероятни емоции,пък и рибка за празника

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Дар от свети никола
Браво Коце, с тоя шарко на силикон ме довърши 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе заеби шаранЯ !
Няма нищо по-сърцераздирателно от труден декемврийски кУен !
Продължвавай да ни радваш с излетите си все така
Няма нищо по-сърцераздирателно от труден декемврийски кУен !

Продължвавай да ни радваш с излетите си все така

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Евала майсторе,и хубаво прекарване на НИКУЛДЕН 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Страхотни риби. 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
Голям екшен е било
Браво Коце!
Браво Коце!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Добри риби на свободни водоеми и то през декември!!! Отличен резултат.
Силикони, миликони - дрън, дрън
. Я си признай направо от кой магазин го купи
!
Сега сериозно... невероятна слука Каридов. Намери си призванието в риболова. Фидери и директни ги пускай на разпродажба!

Сега сериозно... невероятна слука Каридов. Намери си призванието в риболова. Фидери и директни ги пускай на разпродажба!
- borislav58
- сериозен играч
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
rimohit написа:Голям екшен е било
Браво Коце!
Браво !