Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

С лодка до Босфора (Истанбул)
Модератор: Кърцата
С лодка до Босфора (Истанбул)
Здравейте.Върти ми се една идея за една няколкодневна риболовна разходка до Босфора с моята рибарска дървена лодка 7,5/2м,но едва ли се тръгва само със солидна доза желание и няколко туби с нафта.Въпроса ми е какъв е законовия ред за извършване на такъв международен преход с лодка и от какви документи се нуждая и евентуално какви такси се заплащат и къде.Мерси предварително,ако има достатъчно добре информирани хора по моя въпрос,които ще отделят минутка да ми отговорят.
Re: С лодка до Босфора (Истанбул)
Колега мои познат тая година се пусна по рДунава (от Германия до Видин)
Ако знаеш каква бюрократщина е ...............А ще се налоши и радио станция ----към 700лв--- която те обозначава на радарите
а збъркаш ли някъде по трасето ИДВАТ ДА ТЕ ИЗДЪРПАТ и започват с глобите.Идеята ти е супер но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си научи правата и извади необходимата документация за да пътуваш спокоино.ПП.Да знаеш че ако не запишеш хората които ще те придружават (нещо като дневник на екипажа) пак ще имаш проблеми.Качи снимка на лодката ---И НА МЕНЕ МИ СЕ ВЪРТЯТ НЯКАКВИ но лодката ми е клас Ц и трябва да се съобразявам и с това. 

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: С лодка до Босфора (Истанбул)
ама като и слагаш името, гледай да е нещо от рода : Радецки, Левски,Ботев... и задължително сложи един голям флаг български. ако имаш и някое самарско знаме още по добре
да се пукат фесовете като минаваш