Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

8-ми Декември, Ескимоса и 2 Бели риПки
8-ми Декември, Ескимоса и 2 Бели риПки
Всяка крушка си има опашка... всеки блокбъстър - продължение
След като придоби заслужена медийна популярност, Бисер пак ме откара на селския гьол, тоя път вероятно да почетем студентския празник...

Прелестен, тих и топъл декемврийски ден - може би последният хубав ден на годината. Проста да падлудейш - не беше за изпускане!
Днес бях решил да половя с ултралайтския си джигинг уепън и благодарение каризмата на Бат Гари поведох в първия манш с хубава бяла рибка 60 см - 1.960 кг. Приятна борба, която продължи и на брега с краен резултат - мокър крачол.

Есенните следобеди бързо свършват...

Наближи време да се прибираме и отидох при Биско. Той не беше в кондиция, цепеше го стомах, глава и други подобни, вероятно следствие нередовно приемане на гроздомицин, но още по-вероятно защото още не беше взел риба...
"Бате, хвърлям още няколко пъти и тръгваме..." - казва Бисер и замята в същата "оная" точка.
ОПА! СТРАЙК!!!

... На това място следваше да има клип с ваденето на риПката, който по някаква неизвестна за мен причина не се записа...
Както и да е, борбата беше епична и приключи с успешно лендиране на чудесна бяла 63 см - 2.700 кг

"Бате, оправи ми се стомаха!"
После, естествено си ги премерихме. Неговата - по-голяма...

Тук е моментът да почетем фотографа Андрейчо, който също се отчете с 35 см бяла рибка на джиг - за пръв път.
От тук насетне го чакат още много джигитски риби!

И накрая, както беше наречена, рибката на Зеления отпътува като дар за д-р Емил Парашкевов заради безценната помощ по изхвърлянето на бъбречните канари заседнали в невинната уретра на моя приятел миналия месец.
Същият нагледно е показал какво мисли за онези, на които не им харесва нашият разказ...

Наздраве, Колеги Студенти!

След като придоби заслужена медийна популярност, Бисер пак ме откара на селския гьол, тоя път вероятно да почетем студентския празник...

Прелестен, тих и топъл декемврийски ден - може би последният хубав ден на годината. Проста да падлудейш - не беше за изпускане!
Днес бях решил да половя с ултралайтския си джигинг уепън и благодарение каризмата на Бат Гари поведох в първия манш с хубава бяла рибка 60 см - 1.960 кг. Приятна борба, която продължи и на брега с краен резултат - мокър крачол.

Есенните следобеди бързо свършват...

Наближи време да се прибираме и отидох при Биско. Той не беше в кондиция, цепеше го стомах, глава и други подобни, вероятно следствие нередовно приемане на гроздомицин, но още по-вероятно защото още не беше взел риба...
"Бате, хвърлям още няколко пъти и тръгваме..." - казва Бисер и замята в същата "оная" точка.
ОПА! СТРАЙК!!!

... На това място следваше да има клип с ваденето на риПката, който по някаква неизвестна за мен причина не се записа...
Както и да е, борбата беше епична и приключи с успешно лендиране на чудесна бяла 63 см - 2.700 кг

"Бате, оправи ми се стомаха!"

После, естествено си ги премерихме. Неговата - по-голяма...

Тук е моментът да почетем фотографа Андрейчо, който също се отчете с 35 см бяла рибка на джиг - за пръв път.
От тук насетне го чакат още много джигитски риби!

И накрая, както беше наречена, рибката на Зеления отпътува като дар за д-р Емил Парашкевов заради безценната помощ по изхвърлянето на бъбречните канари заседнали в невинната уретра на моя приятел миналия месец.
Същият нагледно е показал какво мисли за онези, на които не им харесва нашият разказ...

Наздраве, Колеги Студенти!

- glarusa
- кандидат преподавател
Re: 8-ми Декември, Ескимоса и 2 Бели риПки
С тия риби сте направо за магистратура! Текето е страхотен язовир-добре сте се представили!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“

Големи сте

- StoychevV
- разбира нещата
Vankata написа:
Големи сте![]()
![]()

-
- фен клуб-скобар
Еее това спингистите сте големи манекени...няма как да се измърляте .Какви сте ми чистички
Евала за рибите.
Много ми е чудно след вчерашния репортаж ..нямаше ли и други желаещи за бяла риба.

Евала за рибите.
Много ми е чудно след вчерашния репортаж ..нямаше ли и други желаещи за бяла риба.
Те това направо си е разбиване-отвсякъде.Браво 

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Бравус,бравус
Пък аз си мислех,че доктора разбира предимно от скенери

sestrata написа:за д-р Емил Парашкевов заради безценната помощ

- каридата
- учете се от него
Maшала бе Русински зверове сте вие.Апропо на сега се сетих че на тоя гьол съм бил ама на разходка 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Колеги вие белите ги боцкате,както аз уклея.За нищо ги нямате.Това дето сте хванали,следващия път да ви е стръв
.Браво майсторчета,зъболекари. 

Сигурно е било голям филм , много ви завиждам колегиииии и аз днеска 4 часа дебних едни сулки , апа немам късмет ; 

тбК
Майстори сте , благородно ви завиждам и аз догодина мисля да пробвам бялата риба на силикон , че на таквози нещо нямам рибка.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво. Перфектен риболов.
Именно.onzinasi написа:Бравус,бравус
sestrata написа:за д-р Емил Парашкевов заради безценната помощ

По-здрави!
- danev69
- сериозен играч