Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Перфектен ден на Кривина
Перфектен ден на Кривина
Идеята за този Перфектен за риболов ден,беше да посетим с приятел яз.Широка поляна.По ред причини, Отново не ни се получи и решихме да начешаме крастата на ез.Панчарево.К'во да заварим,бозица отвсякъде.Водата беше довлякла всякакви боклуци,но не и рибка.След не дълго обсъждане,решихме да посетим платеното на с.Кривина.Часът вече минаваше 9 и смятахме,че най интересното е минало/ако такова е имало изобщо/.Започнахме захранване мятане,смени на дълбочини,линии схеми и....нищо .Интересното започна към 13часа.По между -другото,
почти винаги на това гьолче ми е правило впечатление по-късното стартиране на кълването/около обяд/.Та, както се радвахме на последните топли лъчи, абсолютно безветрие и повърхност на водата,като стъкло...
хоп плавно потапяне и тази красавица .Еххх, разгеле отпуши се.Кълванетата бяха доста на често,като се редуваха,уклеи,бабушки и червеноперки.Часовете изтекоха абсолютно неусетно,но вътрешно бяхме задоволени на 100%.Оставихме си по 10-ина бройки/за доказателствен материал пред жените/,другата рибка сега си нощува пак вкъщи.Пожелавам на всички колеги,успешни риболовни излети и много щастливи мигове сред природата.Поздрави, Тихо.
П.П. Пожелавам на всички студенти,весел празник,много високи оценки и ако не умната...то поне русата 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Re: Перфектен ден на Кривина
Поздрави за излета. 

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
Забравих да добавя,че колегата се разписа с 2.500кг.Не по-маловажно е също "нестандартния" старт на риболова,както каза един наш колега.Ранна биричка 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Много риба , много нещо , даваи така и занапред , че времената се менът
тбК
Браво! Не съм вярвал, че на Кривина има толкова много риба

Добре сте хванали, евала ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Чудесен риболовен излет !Malemi написа:Много риба ........ даваи така и занапред..........

- ivan.g.andonov
- фен клуб-скобар