Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

отностно риболовния билет
Модератор: sapuna
отностно риболовния билет
мисля да отида на риба тая седмица, и да питам от къде мога да си взема риболовен билет, живея в София.
И за какво поточно ми е този билет, повечето водоеми около софия са платени и там ли тарябва билет. Дайте предложение къде да отида.
Благодаря прадварително.
И за какво поточно ми е този билет, повечето водоеми около софия са платени и там ли тарябва билет. Дайте предложение къде да отида.
Благодаря прадварително.

Билета не е излишен!!! Отиваш на пл. Славейков и влизаш в безистена до Муз. магазин. В дясно има врата за кооперацията и отиваш /качваш без асансьор/ на 4-ти или 5-ти етаж и си го копуваш. После отиваш в банката до магазина на "AUDI" на "Раковски" плащаш по банков път таксата. След това отиваш на "Кристал" входа е от към градинката, качваш 5 етажа /без асансьор/ и ако си още способен от нерви и преумора да попълниш един формуляр заверяват ти билета и се хвърляш от 5-ти етаж за по пряко до тротоара. Успех!
И Рибар съм и Ловец съм.......
- barutchiata ©
- Администратор
- barutchiata ©
- Администратор
аха ясно,
а къде предлагате да отида, някъде наблизо до София и безплатно щот това 7 лв/кг си е направо обир. немисля да се наяждам с улова или да го продавам. просто за удоволстие да хвана нещо, колкото да се каже че съм бил нариба
.
и още нещо как се прави този превод в хеброс банк, сметка номер ? банков код ...?
и как точно се процедира (първо в банката се прлаща и после в ИАРА получавам билeта) или...
а къде предлагате да отида, някъде наблизо до София и безплатно щот това 7 лв/кг си е направо обир. немисля да се наяждам с улова или да го продавам. просто за удоволстие да хвана нещо, колкото да се каже че съм бил нариба

и още нещо как се прави този превод в хеброс банк, сметка номер ? банков код ...?
и как точно се процедира (първо в банката се прлаща и после в ИАРА получавам билeта) или...
Последно промяна от beny82 на Вто Юли 11, 2006 1:21 pm, променено общо 1 път.
- barutchiata ©
- Администратор