това нее истина /слу4ка от Искара от 09.7.06

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

maks
новобранец
новобранец

това нее истина /слу4ка от Искара от 09.7.06

Мнение от maks »

ниамам кирилиcа . Здравеите КОЛЕГИ, докато разработвах новиа мотор на лодката /10 часа каране/ в Искара ми се случи следното не6то: минаваики покраи 6таркела Сонара ми запо4на да пи6ти /като развален/ закотвих лодката и като запо4наха едни костури /по педиа/ с две вадиcи беше абсурдно да се лови за6тото о6те с пускането следваше удар. /на дано и на 6типок/ НО не 6те6 ли ниакакав май от сушата /на 20 метра от мене ми извика че там не мойе да се лови за6тото била зоната на ниакои СИ ??? и да сам местел лодката за да не идва тои при мене ??? Поканих го да доиде /а аз сам 104кг и много много не ги бава :)/ ТЕРОРИСТА /тоиа сас зоната викака6тиа от брега се метна на едно водно колело и смело запо4на да варти педали кам МЕНЕ /ОБИКНОВЕННИА РИБАР САС ЗАВЕРЕН РИБОЛОВЕН БИЛЕТ И С ВАДИCА С ЕДНА КУКА/ и на 5 метра от мене ми каза че се налага да се махна за6тото с котвата ми сам мойел да му ЗАКА4А МРЕЙАТА И ДА ИА СКАСАМ ?????/ след тиа неигови думи ме ОБЛИА ГОРЕ6ТА ПОТ и го набутах там от кадето е излезнал НО МИСЛА че МУ БЕ6Е МАЛКО и тиа дни ако е там ПАК 6те по-тренирам/ А иначе за един час хванахме 3 кг прили4ни костури а МАЛОМЕРНИТЕ ГИ ПУСКАХНЕ О6ТЕ С ХВА6ТАНЕТО / това е от мене ЗА СЕГА УСПЕХ НА ВСИ4КИ Пс/не мога да кача снимки ??? как става ?? имам доста
Последно промяна от maks на Вто Юли 11, 2006 9:53 am, променено общо 1 път.
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

евалата..само така.... другия път се обади и на мен..ако имаш нужда от помощ де... ще минем 220 кг двамата.. :)
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Ебати наглеца скапан :evil: Мого ги мразя такива :evil: Добре си го оправил колега :smt041
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Адмирации и от мен
и ако трябва бройте още 110 кг :lol:
tapasersem
новобранец
новобранец

Мнение от tapasersem »

БРЕ БРЕ -Юначаги бравос .Само така има шанс да си отстоим правата :smt014
Yaroslav Stavrev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Yaroslav Stavrev »

+ 104 от мен и много здрава въдица Трабуко с която може да го направиме да прилича на ЗЕБРА
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

Ей,аз може да не съм над 100 кг ,75 съм,но ме бройте и мен,Наглеци!!! :evil:
Lyusi
новобранец
новобранец

Мнение от Lyusi »

Още 107 кг. и от мен - може да разчитате !!! Гадини мръсни - бракониери :evil:
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от toshe68 »

Вие докато ги тепате бракониерите аз ще ги хапя за глезените, че с ръкопашния бой не съм на ТИ...ама имам здрави зъби...А тия с мрежите са от Щъркела и бай Иван, дето дава лодките отсреща-пускат уклейници най-вече, гадовете мръсни... :evil:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

това не е истина

Мнение от Диканаров »

И мене бройте. Ако решите само се обадете и идвам с Вас. Мога обаче само през почивните дни. :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: това нее истина /слу4ка от Искара от 09.7.06

Мнение от toshe68 »

maks написа:ниамам кирилиcа . Здравеите КОЛЕГИ, докато разработвах новиа мотор на лодката /10 часа каране/ в Искара ми се случи следното не6то: минаваики покраи 6таркела Сонара ми запо4на да пи6ти /като развален/ закотвих лодката и като запо4наха едни костури /по педиа/ с две вадиcи беше абсурдно да се лови за6тото о6те с пускането следваше удар. /на дано и на 6типок/ НО не 6те6 ли ниакакав май от сушата /на 20 метра от мене ми извика че там не мойе да се лови за6тото била зоната на ниакои СИ ??? и да сам местел лодката за да не идва тои при мене ??? Поканих го да доиде /а аз сам 104кг и много много не ги бава :)/ ТЕРОРИСТА /тоиа сас зоната викака6тиа от брега се метна на едно водно колело и смело запо4на да варти педали кам МЕНЕ /ОБИКНОВЕННИА РИБАР САС ЗАВЕРЕН РИБОЛОВЕН БИЛЕТ И С ВАДИCА С ЕДНА КУКА/ и на 5 метра от мене ми каза че се налага да се махна за6тото с котвата ми сам мойел да му ЗАКА4А МРЕЙАТА И ДА ИА СКАСАМ ?????/ след тиа неигови думи ме ОБЛИА ГОРЕ6ТА ПОТ и го набутах там от кадето е излезнал НО МИСЛА че МУ БЕ6Е МАЛКО и тиа дни ако е там ПАК 6те по-тренирам/ А иначе за един час хванахме 3 кг прили4ни костури а МАЛОМЕРНИТЕ ГИ ПУСКАХНЕ О6ТЕ С ХВА6ТАНЕТО / това е от мене ЗА СЕГА УСПЕХ НА ВСИ4КИ Пс/не мога да кача снимки ??? как става ?? имам доста
Пратих ти ЛС относно качването на снимки в галерията ти...Успех!
keymaker
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от keymaker »

ами колега да се сабираме и да ги бием тия пък може и да ги вържем за некое дърво до пътя и да сложи табела " НАЕБЕТЕ БРАКОНИЕР БЕЗПЛАТНО" пък може и да му хареса и да се въти все около табелата и да се откаже от мрежите. а аз съм 90 кила и съм с около 10годинки САМБО подготтовка и състезания но по малко
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

По принцип с бой немож ги отказа ама ако му изгориш мрежите един път бая време им трябва да съберат пари за нови.

Уклейниците са евтини ама другите не са.
Иначе за мен си е див душевен оргазам да го фана браконера да му туря една празна тенекия от сирене на главата и да си дрънкам по нея цял ден с винкела. :twisted: :twisted: :twisted:

П.С. пробвал съм го :oops:
Yaroslav Stavrev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Yaroslav Stavrev »

Колеги, а дали бракониерите четат форума ?
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Yaroslav Stavrev написа:+ 104 от мен и много здрава въдица Трабуко с която може да го направиме да прилича на ЗЕБРА
Изображение

рецептите от "народната медицина" май винаги са били по ефективни от "черен пояс" на карате и закона , взети заедно .... :lol: :lol: :lol:
На платено не одим !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”