инфо за яз.Студена

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
zeenon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

инфо за яз.Студена

Мнение от zeenon »

НАСЛУКА !!! Дайте моля някаква информация за яз.Студена!!! Никога не съм посещавал този водоем,и незнам къде има хубави места и каква риба има ? Благодаря предварително и НАСЛУКА !!! :lol: e-mail:zeenon@abv.bg :lol: :roll:
moncho772000
новобранец
новобранец

Re: инфо за яз.Студена

Мнение от moncho772000 »

Колеги на Студена ако неси ходил на язовира никога , по добре недеи до ходите.Там е много особено , а и в момента нима вода.Не е ясен статута на язовира и гонат яко.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Колега кажи нещо повече, мислех да се разходя в съботар как е положението с охраната ??
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
okokrak
новобранец
новобранец

Мнение от okokrak »

Аз ходих да проверявам есента - има една бариера доста далечко от язовира - 3-4 километра примерно - там оставяш колата, показваш билет и продължаваш пеша. по това време нажива рибка илиторен/земен костур и кефал, а ако си късметлия може и пастърва. Иначе има уклей дето искърските са като бебета пред него, бяла, каракуди по кило и канче, червеноперка, бибани, чувал съм и за шаран и амур но никога за 2-те години дето съм го посещавал не съм видял. Ако някой се престраши да ходи да пусне инфо кво е направил, моля!
Мълчанието е злато, но ние не сме алчни
moncho772000
новобранец
новобранец

Мнение от moncho772000 »

Несе залагваите на студена в момента няма вода и рибата е в далбокото,а там е стената и не е разрешено. Този язовир е касен след края на май :partyman:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”