Въпрос за сайта

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
HristoNN
новобранец
новобранец

Въпрос за сайта

Мнение от HristoNN »

Здравеите.
Искам да попитам да ли някои знае защо немога да видя информация за различните видове риба в сайта? Когато опитам ми изкарва "Временно, нямате достъп до тази секция".

Предварително благодаря и се извинявам за невежеството си :( .
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Въпрос за сайта

Мнение от barutchiata © »

В момента информацията с рибите се пренаписва и поради тази причина неможе да се види.
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Тоест ще се прави онлайн в саита библиотека!
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Искам и аз да попитам нещо , ако може тук , за да не отварям нова тема , че много станаха подобните . Не знам дали само при мен се получава , но когато отворя главната страница тъмната лента отдясно на датата си е наред . Когато обаче влезна във форумните теми да прочета нещо и лентата нещо се размазва . Тоест първите 3 преградки сякаш са изместени надясно , на тяхно място има празни полета , "чат" едвам се вижда и под лентата стои "вход" , като когато сложа стрелката на мишката върху него , той почва да бяга наляво - надясно . Не че е болка за умиране , ама леко дразни окото , дано да е само при мен проблема .
kostur4eto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kostur4eto »

И при мен е като при Биг фиш
Аватар
R.Nedelchev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от R.Nedelchev »

bigfish133 написа: Когато обаче влезна във форумните теми да прочета нещо и лентата нещо се размазва . Тоест първите 3 преградки сякаш са изместени надясно , на тяхно място има празни полета , "чат" едвам се вижда и под лентата стои "вход" , като когато сложа стрелката на мишката върху него , той почва да бяга наляво - надясно .
Не си само ти, прочети тази тема....http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=10&t=41237
HristoNN
новобранец
новобранец

Мнение от HristoNN »

barutchiata © написа:В момента информацията с рибите се пренаписва и поради тази причина неможе да се види.
Благодаря за информацията :)
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

HristoNN написа:Здравеите.
Искам да попитам да ли някои знае защо немога да видя информация за различните видове риба в сайта? Когато опитам ми изкарва "Временно, нямате достъп до тази секция".

Предварително благодаря и се извинявам за невежеството си :( .
Извадки от писано по въпроса:

Проблемът е, че информацията беше от Енциклопедия за рибите на издателство Труд. Бях повикан в ГДБОП заради нарушаване на авторските права. Собствениците на другите риболовни сайтове, които пък са копи-пейстнали от нариба също бяха повикани и предупредени. След като се свързах с издателство Труд се оказа, че няма как да публикувам цялата информация и затова в момента се обаработва информация и се подготвят нови собствени текстове, които ще бъдат защитени с авторски права.

В момента naRiba.com работи по издаването на собствена БЕЗПЛАТНА риболовна енциклопедия. Малко търпение трябва само
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”