Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Доспат
Модератор: Кърцата
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
Доспат
Привет на всички,
утре отивам на Доспат за четири дни. Моля всеки, който е ходил наскоро там или има информация да казва. Аз лично миналата година не съм ходила там, макар че ми е доста любим гьол. Това което си спомням е, че по това време на годината риболова там е доста тегав. Все пак всякаква информация ще ми е от полза:) Айде пък аз ще разказвам после и ще показвам снимки
утре отивам на Доспат за четири дни. Моля всеки, който е ходил наскоро там или има информация да казва. Аз лично миналата година не съм ходила там, макар че ми е доста любим гьол. Това което си спомням е, че по това време на годината риболова там е доста тегав. Все пак всякаква информация ще ми е от полза:) Айде пък аз ще разказвам после и ще показвам снимки

- krasimir n.
- научил се да хвърля
ДОСПАТ=ГЬОЛ??????
ей МОДЕРАТОРААА!
макар и да е любим!
Та за риболова.По това време на годината,както и по всяко друго- риболова там хич не е лош:)От утре нататък го дават облачно,с превалявания--СУПЕР!може да се излезне по някоя пъстърва!Иначе по заливчетата и плиткажите-доволно бабушка,каракуда,уклей.преди 2 седмици "случайно" шаранче 3,5кг, на ручейник.Търсихме пъстърва де:)