Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

До колеги притежаващи таралежче(декоративно)
Модератор: dantho.mihov
- StoychevV
- разбира нещата
До колеги притежаващи таралежче(декоративно)
Здравейте,колеги!Та така от 3 дена вече си имам ей такова зверче

Когато го взехме,от развъдник,човека ми каза че процеса на адаптация трае около 2 семици.Първияд ден се скри в къщичката си и не мръдна.Излезе само през ноща,това се повтори и втората вечер като вече спокойно се доближаваше до мене и не изглеждаше притеснен.И така цял ден прикарва в сън в къщичката ,нощно време излиза храни се и т.н
Та въпроса ми е следният:Нормално ли е така,защото пък съм чувал че са нощтни животни и денем не им харесва много и ако някой е имал такова чудо първите дни как се държеше
Мерси предварително и Весело изкарване на празниците

Когато го взехме,от развъдник,човека ми каза че процеса на адаптация трае около 2 семици.Първияд ден се скри в къщичката си и не мръдна.Излезе само през ноща,това се повтори и втората вечер като вече спокойно се доближаваше до мене и не изглеждаше притеснен.И така цял ден прикарва в сън в къщичката ,нощно време излиза храни се и т.н
Та въпроса ми е следният:Нормално ли е така,защото пък съм чувал че са нощтни животни и денем не им харесва много и ако някой е имал такова чудо първите дни как се държеше
Мерси предварително и Весело изкарване на празниците

-
- кандидат преподавател
Re: До колеги притежаващи таралежче(декоративно)
Не е много ясно какво е имал пред вид човека,като е казал "адаптация",ама всичкото ежко е нощно животно.На генетично ниво му е заложена нощна активност.За това,трудно може да служи за домашен любимец и атракция за децата-през деня се крие и кърти 

- StoychevV
- разбира нещата
Re: До колеги притежаващи таралежче(декоративно)
М да явно нощта му е по-кеф
откакто мина 21:00 търчи навсякаде
Явно наистина са нощни животни но и това не пречи
Аз отговора вече си го получих такаче темата може да я заключат модераторите