Колеги моля за съдействие

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Колеги моля за съдействие

Мнение от borislav58 »

Колеги преди няколко дни ми почина кучето, не беше чистокръвно, но бе кръстоска от Пекинез някой от вас дори го познаваха лично.Беше болен неизлечимо .Бях свикнал с него дори бяхме неразделен тандем .Липсва ми, и искам да го заменя с подобен мъжки Пекинез по възможност да е по младо.Моля ,колегите занимаващи се с кучета да ми помогнат.Телефона ми е 0889408295. или на лични Борислав Минчев .
Изображение
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Колеги моля за съдействие

Мнение от sundy »

Колега, много съжалявам за кученцето ти - очевидно ти е било добро другарче и сте преживели много щастливи мигове заедно... За съжаление не мога да ти помогна с нищо повече от съвет (нямам лични контакти с развъдчици на дребните породи, а едва ли те устройва немска или белгийска овчарка за другар - трудно ще ги натикаш между кофите и въдиците в колата :wink: )
Та съвета ми е следния - останах с впечатление, че не държиш на чистопородността на приятелчето си - отиди до най-близкия приют или просто се огледай наоколо... Със сигурност ще сториш едно добро дело и ще намериш подходящия приятел на най-невероятното място... Бъди сигурен, че вложението от 100-200лв., което би направил за "породисто" куче, плод на междусъседска връзка или купено от съмнителен магазин би било много по-разумно и благородно да направиш като инвестираш в здравето и качествената храна на едно нуждаещо се от теб същество...
Каквото и да решиш се надявам да намериш сродната си душа, а защо не и две :wink:
Успех!
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
emi_1978
новобранец
новобранец

Мнение от emi_1978 »

Здравей!
Погледни тук: http://www.bezdom.info/
Дано намерите новия си домашен любимец скоро. :)
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колеги благодаря ви вече се здобих не с едно а с две .Ето ги и тях- :arrow:
Изображение
Пекинезчето което ще замести стария ми приятел.
Изображение
Този големия е от вън пазач.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”