Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Колеги моля за съдействие
- borislav58
- сериозен играч
Колеги моля за съдействие
Колеги преди няколко дни ми почина кучето, не беше чистокръвно, но бе кръстоска от Пекинез някой от вас дори го познаваха лично.Беше болен неизлечимо .Бях свикнал с него дори бяхме неразделен тандем .Липсва ми, и искам да го заменя с подобен мъжки Пекинез по възможност да е по младо.Моля ,колегите занимаващи се с кучета да ми помогнат.Телефона ми е 0889408295. или на лични Борислав Минчев .

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Колеги моля за съдействие
Колега, много съжалявам за кученцето ти - очевидно ти е било добро другарче и сте преживели много щастливи мигове заедно... За съжаление не мога да ти помогна с нищо повече от съвет (нямам лични контакти с развъдчици на дребните породи, а едва ли те устройва немска или белгийска овчарка за другар - трудно ще ги натикаш между кофите и въдиците в колата
)
Та съвета ми е следния - останах с впечатление, че не държиш на чистопородността на приятелчето си - отиди до най-близкия приют или просто се огледай наоколо... Със сигурност ще сториш едно добро дело и ще намериш подходящия приятел на най-невероятното място... Бъди сигурен, че вложението от 100-200лв., което би направил за "породисто" куче, плод на междусъседска връзка или купено от съмнителен магазин би било много по-разумно и благородно да направиш като инвестираш в здравето и качествената храна на едно нуждаещо се от теб същество...
Каквото и да решиш се надявам да намериш сродната си душа, а защо не и две
Успех!

Та съвета ми е следния - останах с впечатление, че не държиш на чистопородността на приятелчето си - отиди до най-близкия приют или просто се огледай наоколо... Със сигурност ще сториш едно добро дело и ще намериш подходящия приятел на най-невероятното място... Бъди сигурен, че вложението от 100-200лв., което би направил за "породисто" куче, плод на междусъседска връзка или купено от съмнителен магазин би било много по-разумно и благородно да направиш като инвестираш в здравето и качествената храна на едно нуждаещо се от теб същество...
Каквото и да решиш се надявам да намериш сродната си душа, а защо не и две

Успех!
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
- borislav58
- сериозен играч
Re: Колеги моля за съдействие
Колеги благодаря ви вече се здобих не с едно а с две .Ето ги и тях-

Пекинезчето което ще замести стария ми приятел.

Този големия е от вън пазач.

Пекинезчето което ще замести стария ми приятел.

Този големия е от вън пазач.
Всичко заебавам и за риба заминавам!