Колеги, останах без такъми

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Колеги, останах без такъми

Мнение от kocitoto »

Колеги, новата година започна за мен отвратително :х Прибирам се аз от село, вкъщи всичко ок, отивам до другия ми апартамент, който е на голи стени и няма нищо в него освен калъфа ми с въдиците, макари, кеп и стойки и т.н и инструменти на баща ми (флексове,зегета къртачи и т.н), отивам и кво да видя, вратата отворена поглеждам, патрона разцепен на 2, ни помен от въдици ни от нищо. Тук идва момента да похваля така наречените ФУРАЖКИ, за отлично свършената работа.Звъним ние, а отсреща вдига мъж, явно още на новогодишната софра, леко мляскащ, разбирасе мого "учтив"(за което му пожелавам, за следващата нова година и на него такъв подарък) и така, дойдоха, дръпнаха вратата на апартамента и цитирам " Еми то нема кво да се гледа, нема вандалщини, тва е! ".....Кво да каже човек, "Нема такава държава". Еми тва е от мен, сега малко по малко започвам обурудване наново.

И всъщност мисълта ми беше, да споделя с тези от вас, които прочетат това, за нещата които стават и да вземат мерки навреме, а не да си мислят като мен "Това няма точно на мен да се случи " .

П.П. Честита нова година ! Нека за вас тя бъде благополучна и пълна със здраве и любов ! Поздрави !
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Мънцата

Re: Колеги, останах без такъми

Мнение от Мънцата »

Кофти работа колега :( Пожелавам ти това да е последното ти подобно преживяване за Новата година и оттук нататък само хубави емоции !
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Гадно е наистина. Преди десетина години , и на мен ми се случи същото , само че в студентски град! Взеха ми и китарата и въдиците - абе направо ме разболяха. И , същата реакция от полицията ! Явно , нещата не са се променили за жалост !
Върл Shimano фен!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Грозна история. :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
joro_ko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro_ko »

Много кофти държава ей
Изображение
Аватар
Varko
новобранец
новобранец

Мнение от Varko »

Съжалявам колега!
Драсни два реда какво ти липсва,заедно с някакви отличителни белези...това в случай ,че някой предложи за продажба такъма.Можеш да се разходиш и до малашевския битак в събота.
друго незнам какво да те посъветвам.
Аватар
jorro11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorro11 »

Много кофти колега дано да имаш късмет и да ги намериш, макар че не ми се вярва много.Миналата година мой приятел се раздели с няколко комплектовани шарански Дайви и Фокса и до ден днешен няма и следа от тях.Дано ти да имаш късмет!
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

Неприятна работа, ясно е, че няма да се намерят. Да се надяваме, че всяко зло е за добро и така. Започвам да събирам парички за ново обурудване :) За летния сезон, ако е рекъл Господ може да имам нови такъми.
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Мен ме обраха преди няколко години.Все едно беше минала комбайната.Няколко броя Шимана, въдици,такъми, лодка Ямаха чисто нова на 20-ина излета, двигател Меркюри и доста други , та за около 7-8 бона олекнах. Та отогава най мразя крадците. :twisted:
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Отврат,на човек му става много неприятно,не само,че е ощитен,но чувството е отвратително.Човек ако може да избяга от съдбата и късмета си,тогава няма да е той.
Без жени можем,без риболов не можем!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Съчувствие естествено,но това е съществен щрих от живота в столицата.Точно за да няма такива случки,живея и работя вече 22 години не в София,а в град и област,в която взломните кражби са рядкост,а разкриваемостта им от също такива служители на МВР като софийските, е около 90% -от години е най-висока за страната.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

kocitoto, пожелавам ти най хубавите такъми да си събереш и по ведро човече :D нали сме здрави това е най-важното... къща се строи и такъм се събира :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Много лоша работа колега ще събираш пари за нови нема как и вземи мерки сложи БЛИНДИРАНА врата или аларма защото винаги се връщат те си знаят че нема никой.ДРОГИ....
Изображение
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

AL KAPONE написа:kocitoto, пожелавам ти най хубавите такъми да си събереш и по ведро човече :D нали сме здрави това е най-важното... къща се строи и такъм се събира :wink:
Прав си човеко :D :D Вече почвам да свиквам и да разглеждам по сайтовете кво и що има . Мерси :)

Колега Ivo_Ivanov, Нищо не ги спира човеко :x Вратата е блиндирана. Сега мисля да се слага СОТ :)
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Сложи СОТ поне ще ги плаши. :weedman: :weedman: :weedman: мааааим дроги.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”