Нови придобивки

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Viktor1231
новобранец
новобранец

Нови придобивки

Мнение от Viktor1231 »

Ето че след идването на Новата Година идва време да се сдобия с някой друг такъм.От вчера съм собственик на тези неща.
Tokushima EFB 3000 и Tokushima EFB 6000
Малката я сложих на спинингов прът Filstar TROPHI Spin-210,Акция 10-30гр.А голямата 6000 я сложих на прът Linde Winder 240,Акция 150-300гр.
Вчера отидох малко по р.Янтра не за риба а просто така да пробвам сложих блесна Моска 3 номер и влакно 0.22 монофил Cralusso General match.На другата макара навих 0.35 Black Carp още не съм измислил какво да слагам накрая.Е как мислите добри ли са тези неща за начинаещ риболовец.На другия прът не мога да намеря снимка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Viktor1231
новобранец
новобранец

Re: Нови придобивки

Мнение от Viktor1231 »

gogen написа:Като за начало според мен са идеални, само тази втората пръчка ми се струва доста твърда.
п.п. Влакното 0,22 Cralusso General Match е мачово.
втората пръчка съм я взел за дъно и тапа а влакното го взех такова защото нямаше някакво специално за спининг сигурно след някой друг ден ще проверя и ще го сменя аз отначало питах за плетено но нямаше
като за 13 годишен риболовец са добри едва сега навлизам във хобито е не точно сега но сега се заемам по сериозно иначе ходя от много малък за риба
Последно промяна от Viktor1231 на Пон Яну 03, 2011 8:05 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

А 0.35 Black Carp е шаранджииско. :wink:
Що не си вземеш за начало плетено влакно?Има евтино-ментето Power Pro. :!: Пък ако искаш има и хубави по-скъпички. :D :D
Аватар
Viktor1231
новобранец
новобранец

Мнение от Viktor1231 »

maranzika написа:А 0.35 Black Carp е шаранджииско. :wink:
Що не си вземеш за начало плетено влакно?Има евтино-ментето Power Pro. :!: Пък ако искаш има и хубави по-скъпички. :D :D
шаранджииското ще го оставя а това на спининга смятах да го заменя точно с пауър про но сега се е изчерпало като заредят пак ще си взема от него то вървеше по 20 лв ролката пък по нататък по хубави такъми и по хубави сега и на тези съм доволен
Аватар
young fisherman
новобранец
новобранец

Мнение от young fisherman »

абее няма смисъл да сменяш black carp влакното бе много си е добро. :D
успех в спининга ,аз се моля да се оправи времето че да отида с баща ми на овчарица :) :) :)
Аватар
young fisherman
новобранец
новобранец

Мнение от young fisherman »

а за онзи пърт с голямата акция 200-300 гр що не взе макара от рода на evox carprunner 70 или нещо от по висок ценови клас ,но всеки с възможностите си сега като я разбираш рибата и с тръстикова пръчка ще я хванеш :D
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

Здравейте!
Искам да попитам здрава ли е тази макара Tokushima EFB 6000, има ли някакви проблеми с нея, как реди влакното, защото се замислям дали да не взема и аз една такава.
Поздрави.
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

poyalnik написа:Здравейте!
Искам да попитам здрава ли е тази макара Tokushima EFB 6000, има ли някакви проблеми с нея, как реди влакното, защото се замислям дали да не взема и аз една такава.
Поздрави.
За дъно и за тапа става идеално.Имам и 6000 и 5000.Евтина и добра.
Остави само стъпки
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”