Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
Мнения за евтин директен телескоп 4м
Модератор: sapuna
-
KarlovofisherBoy
- вече хвърля и на тежко

Мнения за евтин директен телескоп 4м
Колеги мисля да си взема къс директен, може и да не е карбонов то на 4м не е от такова значение, по-принцип до към 30 лв мога да отделя, но гледам в булит има за 23лв карбонов на Laser Shot или пък на Sert Neutron (не карбонов) за 8.50лв
ето и линк: http://bulit2000.com/?type=1&cat=3
имате ли впечатления от тия пръти ? Може и други предложения да дадете
Мерси предварително
Поздрави!
ето и линк: http://bulit2000.com/?type=1&cat=3
имате ли впечатления от тия пръти ? Може и други предложения да дадете
Мерси предварително
Поздрави!
Риболовът е прекалено хубав за да не пробваш поне веднъж в живота си.
Re: Мнения за евтин директен телескоп 4м
Коя от двете да си вземеш не мога да те съветвам,не съм ги ползвал. Според мен по - важно от цената е теглото.Въпреки че са евтини гледай и да не са много тежки.Все пак цял ден в ръката...
-
kRaikkonen
- разбира нещата

KarlovofisherBoy написа: 23лв карбонов на Laser Shot
Търси нещо около този грамаж, над 200 гр не ги гледай. Лично мнение

- CrossFire
- разбира нещата

Здравей! Имам и двете пръчки. След като разгледах около 10-12 броя 4-метрови пръчки-не открих по-добра от Laser Shot за цената си. Купих си и едно "жило" и се получи чудесна (и евтина) пръчка за бърз риболов.KarlovofisherBoy написа: Laser Shot или пък на Sert Neutron:
Относно Sert Neutron ще кажа, че абсолютен КОЛ. Купих го с цел - експеримент за къпинг-кит на евтината ми щека.

-
KarlovofisherBoy
- вече хвърля и на тежко

Благодаря за отговорите, но какво мислите и за този модел на филстар : http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7774 на 4 метра
Поздрави!
Поздрави!
-
riibok
- разбира нещата

Филстара тежичък идва,иначе ако чешеш каракуди с него-няма грешка-здрав е 
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- svilen_sa6kov
- разбира нещата

Виж Globe New Hunter. Лек, евтин и здрав.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Пробвай Rico marina или както се изписва там .
Цената на 4 метра е 10-12 лева, и го има навсякъде. Акцията е параболична .
Цената на 4 метра е 10-12 лева, и го има навсякъде. Акцията е параболична .
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- vladimir1974
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
вземаш най-лекия другото е без значение,ако търсиш 5м мога да ти подаря или разменя за нещо символично.пиши на лични ако те интересуваа.имам 2бр подарък,но съм фен на 7м и ползвам малък само в мн.големи драки като газя лятото по балкана
kasmet
-
mimi750830
- разбира нещата

Щом си се спрял на 4м,по добре вземи някой с къса зглобка,50-60см.по добър за транспорт.Имам един на 3,60 и един на 4,60 около 20-25 лв са некви китайки.
На къса плувка,в репея...
- CrossFire
- разбира нещата

Кое му е по-добро на късата сглобка? После да си го чука в главата! По-тежки и "дървени" са! Късата сглобка е отживелица в 99% от риболовния живот!mimi750830 написа:Щом си се спрял на 4м,по добре вземи някой с къса зглобка,50-60см.по добър за транспорт.Имам един на 3,60 и един на 4,60 около 20-25 лв са некви китайки.

-
KarlovofisherBoy
- вече хвърля и на тежко

Колеги, реших да не робувам на марки , може да ви изненадам с избора си ,но си взех един директен, модел от преди няколко години Filstar Cobar на 4м за 30лв, един от първите модели, които Filstar представят на нашия пазар. Взех го защото, го потръсках в магазина, видя ми се доста жилав, като всички снадки са карбонови с покритие, не знам точно, колко тежи, но малко повече от New Huntera на 4 метра, който го водят 140 гр.
Намерих и една статия в нета за този Filstar Cobar:
Популярната в последно време Filstar отскоро пусна на пазара карбоновите директни телескопи Cobar. Това са телескопи без водачи с малък диаметър, изключително леки и добре балансирани. Ергономичната грапава дръжка прави въдицата изключително удобна за ползване. Това е модел, който е отличен избор за всеки любител на риболова с гол телескоп. Предлага се в дължини: 4,0 м, 5,0 м и 6 м. Високомодулният карбон, от който са оплетени, позволява да се съчетаят в едно - голяма здравина, лекота и бързина на засичане. Телескопът не изморява ръката и при интензивен целодневен риболов. Произведени са в Южна Корея и носят българската марка Filstar. Този факт им позволява да стигнат до българския въдичар на много прилична цена. Мотото “Кобар за скобари”, разбира се, е условно. Тези директни телескопи са много ефективни при риболова на бабушка, каракуда, клен, пъстърва, скобар, среден шаран и т. н. Дължината им позволява да се ползват еднакво удачно както при риболов на река, така и при риболов в стояща вода. За препоръчване е да се използват с плувка от 1 до 3 г в зависимост от конкретния риболов. Предназначени са за риболов на риби с тегло от 50 г до килограм.
Напишете ако имате някакви впечатления
Наслука на всички!
Поздрави!
Намерих и една статия в нета за този Filstar Cobar:
Популярната в последно време Filstar отскоро пусна на пазара карбоновите директни телескопи Cobar. Това са телескопи без водачи с малък диаметър, изключително леки и добре балансирани. Ергономичната грапава дръжка прави въдицата изключително удобна за ползване. Това е модел, който е отличен избор за всеки любител на риболова с гол телескоп. Предлага се в дължини: 4,0 м, 5,0 м и 6 м. Високомодулният карбон, от който са оплетени, позволява да се съчетаят в едно - голяма здравина, лекота и бързина на засичане. Телескопът не изморява ръката и при интензивен целодневен риболов. Произведени са в Южна Корея и носят българската марка Filstar. Този факт им позволява да стигнат до българския въдичар на много прилична цена. Мотото “Кобар за скобари”, разбира се, е условно. Тези директни телескопи са много ефективни при риболова на бабушка, каракуда, клен, пъстърва, скобар, среден шаран и т. н. Дължината им позволява да се ползват еднакво удачно както при риболов на река, така и при риболов в стояща вода. За препоръчване е да се използват с плувка от 1 до 3 г в зависимост от конкретния риболов. Предназначени са за риболов на риби с тегло от 50 г до килограм.
Напишете ако имате някакви впечатления
Наслука на всички!
Поздрави!
-
mimi750830
- разбира нещата

Чекай пак да напиша-читети ве-по добър за транспорт,слагам си го в ръкава или в ботушаCrossFire написа:Кое му е по-добро на късата сглобка? После да си го чука в главата! По-тежки и "дървени" са! Късата сглобка е отживелица в 99% от риболовния живот!mimi750830 написа:Щом си се спрял на 4м,по добре вземи някой с къса зглобка,50-60см.-по добър за транспорт.Имам един на 3,60 и един на 4,60 около 20-25 лв са некви китайки.
На къса плувка,в репея...
- CrossFire
- разбира нещата

Честито за придобивката! Пожелавам ти гол след гол с новата пръчка!

Има и едни китайски, събират се до формата на химикалка. Стават за джобчето на ризката.mimi750830 написа:,слагам си го в ръкава или в ботуша

- sapuna
- Модератор

- Обратна връзка:
Да ви покажа евтини и здрави китайчета /около 10-те лева/: