Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Електровъдица
Модератор: bobopeli
-
- вече хвърля и на тежко
Електровъдица
http://aukro.bg/item1386844513-elektrovdica.html
Колегите от София могат да му организират една среща .
Аз вече пуснах оплакване до Aukro

Аз вече пуснах оплакване до Aukro

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Електровъдица
radobg1 написа:http://aukro.bg/item1386844513-elektrovdica.html
Аз вече пуснах оплакване до Aukro![]()
![]()
![]()

Аз вчера го докладвах тоя, ама .....radobg1 написа: Аз вече пуснах оплакване до Aukro![]()
![]()
![]()

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 81#p666481
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Колеги недейте така това е нещо като лудница не може да се спре;кажете кво да направим, да знаете че това треба да е голяма организация.Требва да имаме големи връзки в ПОЛИЦИЯТА със сигурност имаме във форума, но можем да проследим човека (може и да е колега от форума)требва да се купи въдицата и може да се разбере адреса...нооо това че е писал че е от СОФИЯ незначи че не е ДОБРИЧ (примерно) и кво праим ...да ходим софиянци в ДОБРИЧ.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- kodek
- ще става разбирач
Хайде и аз да (метна мнение по темата).
1 Електрориболова у нас е Бракониерски!
2 тези устройства(визирам "SAMUS" )са създадени за:
хващане, изследване, маркиране, и т.н научни и други характеристики на рибите.
3 Могат да го закупят и притежават организации и лица оторизирани от ИАРА.за научни цели.
Арендатори на водоеми, за хващане, прехвърляне, маркиране, и т.н дейности не увреждащи рибата.
След като се пусне (тока), анодна поляризация с определени параметри, рибата се зашеметява за момент, колкото да бъде уловена. Не умира след това въздействие.
ЗА ЛЮБИТЕЛИ Е ЗАБРАНЕНО! = на Бракониерство.
Трябва специално разрешително!
Тези устройства бяха създадени в Русия през 70-80-те г. на миналия век.
Най последната модификация "Пеликан" 500 се продаваше свободно в търговската мрежа.
След като "Братята" си обезрибиха водоемите, Правителството го забрани и обяви за БРАКОНИЕРСТВО!= на мрежа, само,че електрическа.
Добре, че и в БГ го забраниха навреме.
(напишете в Руските форуми :Електроудочка, и ще видите за к`во става въпрос).
Според мен (и закона) ако си с електричека система = на мрежа!
А, тези ментета дето ги продават по форумите и сайтовете, направо убиват рибата!
Няма защо да се оправдават с клиповете за SAMUS.създаден за научни цели.(вярно гарантира 100кг.на час).При нас закона е: 3кг.на ден!
В БГ нямат място(тези .......) за любители!
АПЕЛ към всички дето се изкушават да опитат.(може би от просто любопитство).
Тези устройсва работят с много високо НАПРЕЖЕНИЕ 500-1000волта и ток от порядъка на 1-6Ампера!,(производителя,оригиналния го е описал, и трябва курс за безопасност) без специално обучение(курс, както изискват Хамериканците) и всички евроинституции= на самоубийство.
Специално защитно облекло и защитни средства,включително Ботуши, гумени ръкавици (електоизолиращи)!и т.н. на 50 метра да няма хора до водата(къпещи се или риболовци).
ХОРА...НЕ СИ ИГРАЙТЕ СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ И НА ОКОЛНИТЕ! за няколко риби!
накрая да кажа: участвах в такива разработки и мога да дам (схеми) и съвет само на: организации и хора предоставили разрешително за ползване на такова устройство.
П.С. Няма ли некой да гласува за мен?
Явно Админа не ми е фен.
все съм с 0
1 Електрориболова у нас е Бракониерски!
2 тези устройства(визирам "SAMUS" )са създадени за:
хващане, изследване, маркиране, и т.н научни и други характеристики на рибите.
3 Могат да го закупят и притежават организации и лица оторизирани от ИАРА.за научни цели.
Арендатори на водоеми, за хващане, прехвърляне, маркиране, и т.н дейности не увреждащи рибата.
След като се пусне (тока), анодна поляризация с определени параметри, рибата се зашеметява за момент, колкото да бъде уловена. Не умира след това въздействие.
ЗА ЛЮБИТЕЛИ Е ЗАБРАНЕНО! = на Бракониерство.
Трябва специално разрешително!
Тези устройства бяха създадени в Русия през 70-80-те г. на миналия век.
Най последната модификация "Пеликан" 500 се продаваше свободно в търговската мрежа.
След като "Братята" си обезрибиха водоемите, Правителството го забрани и обяви за БРАКОНИЕРСТВО!= на мрежа, само,че електрическа.
Добре, че и в БГ го забраниха навреме.
(напишете в Руските форуми :Електроудочка, и ще видите за к`во става въпрос).
Според мен (и закона) ако си с електричека система = на мрежа!
А, тези ментета дето ги продават по форумите и сайтовете, направо убиват рибата!
Няма защо да се оправдават с клиповете за SAMUS.създаден за научни цели.(вярно гарантира 100кг.на час).При нас закона е: 3кг.на ден!
В БГ нямат място(тези .......) за любители!
АПЕЛ към всички дето се изкушават да опитат.(може би от просто любопитство).
Тези устройсва работят с много високо НАПРЕЖЕНИЕ 500-1000волта и ток от порядъка на 1-6Ампера!,(производителя,оригиналния го е описал, и трябва курс за безопасност) без специално обучение(курс, както изискват Хамериканците) и всички евроинституции= на самоубийство.
Специално защитно облекло и защитни средства,включително Ботуши, гумени ръкавици (електоизолиращи)!и т.н. на 50 метра да няма хора до водата(къпещи се или риболовци).
ХОРА...НЕ СИ ИГРАЙТЕ СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ И НА ОКОЛНИТЕ! за няколко риби!
накрая да кажа: участвах в такива разработки и мога да дам (схеми) и съвет само на: организации и хора предоставили разрешително за ползване на такова устройство.
П.С. Няма ли некой да гласува за мен?
Явно Админа не ми е фен.
все съм с 0
Последно промяна от kodek на Сря Яну 05, 2011 7:01 pm, променено общо 1 път.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
вече е анулиран
-
- вече хвърля и на тежко
Браво на Аукро ,поне се отзоваха на сигнала и дано занапред не им разрешават да публикуват такива "Въдици".Благодаря на всички които сигнализираха на Аукро ,все пак затова сме форум ,за да се подкрепяме.
- kodek
- ще става разбирач
Колеги, щастлив съм. Някой най-после е гласувал и за мен.вече съм с 5 точки.
Чувствам се като Нобел. смесил нитроглицерин с инфузорна пръст и открил динамита.
очаквал, че ще помогне на миньорите и т.н. но взели та го използвали и други(терористи).
Та накрая дал парите за учредяване на "Нобелова" награда за мир.
Аз рано спрях публикациите на схемите, макар, че Руснаците още питат и търсят "Българската" схема.
Не искам да печеля от тази разработка, защото рано оцених вредата от нея.
Вложих време и сили(средства), но не спечелих и не желая - на тази цена.(обезрибяване на Българските водоеми и реки).
по-добре да ме срещате по водоемите с 1 въдица(обикновено китайска), отколкото с 1 чувал риба.без въдица.
Чувствам се като Нобел. смесил нитроглицерин с инфузорна пръст и открил динамита.
очаквал, че ще помогне на миньорите и т.н. но взели та го използвали и други(терористи).
Та накрая дал парите за учредяване на "Нобелова" награда за мир.
Аз рано спрях публикациите на схемите, макар, че Руснаците още питат и търсят "Българската" схема.
Не искам да печеля от тази разработка, защото рано оцених вредата от нея.
Вложих време и сили(средства), но не спечелих и не желая - на тази цена.(обезрибяване на Българските водоеми и реки).
по-добре да ме срещате по водоемите с 1 въдица(обикновено китайска), отколкото с 1 чувал риба.без въдица.

заради това и по-горното ти мнение и от мене имаш още 5 точкиkodek написа:по-добре да ме срещате по водоемите с 1 въдица(обикновено китайска), отколкото с 1 чувал риба.без въдица.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- vonam
- научил се да хвърля
http://www.youtube.com/watch?v=ZydwWDrL ... dded#at=93
Ебаси и ''риболова''-само с кеп
- dedeff
- разбира нещата
vonam написа:http://www.youtube.com/watch?v=ZydwWDrL ... dded#at=93
Този клип ми разби представите за риболов,а и ако ми кажете,че тази риба е хваната за научни цели,пък и като я гледам тая Уфимка,а кадрите с Сометата и шараните,с една дума,че товаако се ползва масово,след две години ще ловим на Му......й кайсиите.
Без жени можем,без риболов не можем!