мнение за макара

Модератор: sapuna

kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

мнение за макара

Мнение от kef4e »

ако някой има следната макара моля да си каже мнението
http://shop.fishing-mania.com/viewreels ... id=7848или предложение за нещо с преден аванс и тегло около 200гр.
Благодаря предварително.
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: мнение за макара

Мнение от kocitoto »

Колега, аз имам ето това http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7345 , обаче мойто е със заден аванс. Макарата е направо идеална за тея пари. Аванса и е доста добър, повече от това което очаквах. Купих си я преди лятото и я ползвах цяло лято за спининг и извадих щука предимно и с по едрите екземпляри аванса се представи доста добре. Единственото което мога да дам като недостатък на тази макара е, че няма допълнителна шпула.

п.п. И аз мисля сега да си купувам същата, тика, обаче с преден аванс за болото ми. Поздрави и наслука !
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Аватар
assv
фен клуб-скобар

Мнение от assv »

gogen написа:От тези двете и аз съм за Тиката. Макарите не са силната страна на Фокус.

За макарите незнам но от пръчките на Фокус съм много доволен.... :))
Най-голямата риба е изпуснатата
Изображение
fishbones
новобранец
новобранец

Мнение от fishbones »

Здравей колега,макарата не е лоша,въпреки,че има какво да се желае още от нея,но за 24-26лв.толкова :D .Не искам да я рекламирам само защото я имам,сложил съм я на пръчка Fucus Trout 1.80м. и добре си пасват.Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”