Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

към всички риболовци въпросче?
Модератор: dantho.mihov
- deqn@
- вече хвърля и на тежко
към всички риболовци въпросче?
Здравейте колеги , знам че може да прозвучи странно този въпрос ама да си попитам
е не знам дали точно тук е мястото
Решил съм да отворя магазинче/за риболовни принадлежности/ и да продавам всичко само по каталаг и на исплащане,като съответно и всичко което някой е решил за продаване може да го остави/говорим за втора ръка и аз пак да го дам на исплащане/.Вие колеги какво мислите ще върви ли такоз дюкянче и някой има ли нужда от стоки на исплащане изобщо.
ПОЗДРАВИ И ЧНГ

Решил съм да отворя магазинче/за риболовни принадлежности/ и да продавам всичко само по каталаг и на исплащане,като съответно и всичко което някой е решил за продаване може да го остави/говорим за втора ръка и аз пак да го дам на исплащане/.Вие колеги какво мислите ще върви ли такоз дюкянче и някой има ли нужда от стоки на исплащане изобщо.
ПОЗДРАВИ И ЧНГ
Re: към всички риболовци въпросче?
да мнного добреще баде
-
- вече хвърля и на тежко
малко ме съмнява тая идея,първо аз ако искам да си купя нещо на исплащане ,трябва да доида до пловдив да подпишем договор за лизинг?? Или как си го измислил,малко не ренатабилно ми се струва тоя бизнес.Все пак ще работиш със стоки втора употреба ,за която ти самия не можеш да дадеш гаранция ,че ще издържи до края на лизинга
- deqn@
- вече хвърля и на тежко
Да много мъдро май найстина може да не се получи А относно лизинга ще е през заложна къща на мой приятел.А за втората употреба не се бях замислял ама все пак за новите работи ще е добре щото всеки иска stradik ама не всеки може да го плати наведнъж.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега работя вече в тази свера година и повече и смея да твърдя хич не е лесно,много хора много модели много притенции.Това за каталога е добра идея,но за всеки един от нас е важно да хванем да пипнем да разклатим,развъртим и пр. Да ама не мисля,че ще можеш да угодиш на всички защото незнам колко ще са по-големите фирми които ще ти дадът нещо просто някой да го погледне пък после да им го върнеш....Друг съвет които ти предлагам не залагай нищо,в етап на криза мнго колеги залязват като остаряващи звезди бавно и болезнено,само най-силните оцеляват в момента,не си имал магазин до сега и предполагам,че няма да го отвориш и да започнат да се редят на опашки пред магазина.
Давам ти всички тези съвети като колега и приятел не си влагай времето и парите сега не е момента просто.
А ако решиш ти желая само добри успехи и много прятели които да ти помагат,защото ще са ти нужни !
Давам ти всички тези съвети като колега и приятел не си влагай времето и парите сега не е момента просто.
А ако решиш ти желая само добри успехи и много прятели които да ти помагат,защото ще са ти нужни !

Без риболов няма любов !
- deqn@
- вече хвърля и на тежко
мерси колега за съвета знам че сега е мно трудно но това си е само идея 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нямаш проблеми ако имаш някъкви въпроси свързани с доставчици може да се допитваш помощ не отказвам,а и не само за това питай 

Без риболов няма любов !