моля за инфо за батак !!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

моля за инфо за батак !!!

Мнение от EVERTON »

здр. колеги. мисля да искарам 5 дни на батак. ако някой е ходил моля да сподели какво,къде и на какво. искам да попитам къде по точно се намира прословутия "шарански залив". благодаря предварително на всички.
TRABUCCO
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

здр евертон

та за прословутия шарански залив,когато влезеш в Батак питай някой
къде е отбивкатаза язовира през града
или аз ще ти обясня намира се в центара на града 20м. след автогарата завиваш на дясно

след което веднага първата пак в дясно и започваш да катериш един голям дик когато го качиш точно срещу теб ще го видиш шаранския залив доста е голям

костура дава по добре на едър торен или земен отколкото на симеон според мен

аз съм родом от батак така че го познавам добре язовира

на залива излизат добри шарани но на разпъване с лодка 100 150 м.
я чувствась себя очен хорошо
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EVERTON »

благодаря колега. искам да попитам само, дали може да се стигне до шаранския залив по пътя след батак, преди бензиностанцията в дясно посока стената /дъното/. благодаря предварително.
TRABUCCO
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

EVERTON написа:благодаря колега. искам да попитам само, дали може да се стигне до шаранския залив по пътя след батак, преди бензиностанцията в дясно посока стената /дъното/. благодаря предварително.
И преди бензиностанцията в дясно става-по дълъг е пътя.Както каза Петьо Власев за най краткия пат искам да допълня че е доста стръмен Аз го използвам само за слизане в Батак.Успех колега Аз от 02.08 съм там може да се засечем :D
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”