ЯЗ.ИСКЪР-шипоченския залив

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

ЯЗ.ИСКЪР-шипоченския залив

Мнение от Краси_поборника »

От 07 до 13.07.бях на шипоченския залив.Първите два дена ми писна от каракуди и платики и смених тактиката,започнах да влача два воблера с лодката и резултата не закъсня,всеки ден м /у18 и 20часа имах удари на бели рибки м /у1,5 /2кг.Влачех и сутрин но без резултат,интересно че удряха на едно и също място.Със сонара следях дълбочината да е 6-5метра,карах покраи пустия не населен бряг.На дъно извадих едно сомчекъм 3кг.на местен извъземен червеи.Резутат:15 бели 1сомче и една камара платики и каракуди.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

:roll: :roll:
На платено не одим !
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

А така де....пред базата на Осото ли ти тряскаха белите?....това е място което държи бяла риба....там и преди 20г пак си даваше бялата :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Незнам каква база е ама от към пътя всичко е заградено и пише ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ аз тролих на другия бряг като правех обратен завои преди бункера. При вас още ли се услушват мустакатите змеиове? НА СЛУКА :lol: :lol: :lol:
Рахан
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: ЯЗ.ИСКЪР-шипоченския залив

Мнение от Рахан »

Поборников написа:От 07 до 13.07.бях на шипоченския залив.Първите два дена ми писна от каракуди и платики и смених тактиката,започнах да влача два воблера с лодката и резултата не закъсня,всеки ден м /у18 и 20часа имах удари на бели рибки м /у1,5 /2кг.Влачех и сутрин но без резултат,интересно че удряха на едно и също място.Със сонара следях дълбочината да е 6-5метра,карах покраи пустия не населен бряг.На дъно извадих едно сомчекъм 3кг.на местен извъземен червеи.Резутат:15 бели 1сомче и една камара платики и каракуди.
И аз бях там :lol:
Даваше добре костур ...... но като се навъртяха гадните сулки нищо за ловене не остана само платики :evil:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ами като спиш до обяд костура няма тебе да чака :lol: :lol: :lol:
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Здравейте на всички!
Имам нужда малко от информация. Иска ми се да заведа семейството на яз. Искър. Чувал съм, че по пътя за Самоков на самия бряг на язовира имало хотелчета, бунгала, водни колела и т.н, предлагащи условия за почивка и риболов. Някой може ли да даде някаква информация за въпросните. За предпочитане е да се стига с кола до тях.
Благодаря предварително.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Комплекс Будното око е наи приемлив има бунгала ресторанти и цените са поносими.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”