Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЯЗ.ИСКЪР-шипоченския залив
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
ЯЗ.ИСКЪР-шипоченския залив
От 07 до 13.07.бях на шипоченския залив.Първите два дена ми писна от каракуди и платики и смених тактиката,започнах да влача два воблера с лодката и резултата не закъсня,всеки ден м /у18 и 20часа имах удари на бели рибки м /у1,5 /2кг.Влачех и сутрин но без резултат,интересно че удряха на едно и също място.Със сонара следях дълбочината да е 6-5метра,карах покраи пустия не населен бряг.На дъно извадих едно сомчекъм 3кг.на местен извъземен червеи.Резутат:15 бели 1сомче и една камара платики и каракуди.
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
Re: ЯЗ.ИСКЪР-шипоченския залив
И аз бях тамПоборников написа:От 07 до 13.07.бях на шипоченския залив.Първите два дена ми писна от каракуди и платики и смених тактиката,започнах да влача два воблера с лодката и резултата не закъсня,всеки ден м /у18 и 20часа имах удари на бели рибки м /у1,5 /2кг.Влачех и сутрин но без резултат,интересно че удряха на едно и също място.Със сонара следях дълбочината да е 6-5метра,карах покраи пустия не населен бряг.На дъно извадих едно сомчекъм 3кг.на местен извъземен червеи.Резутат:15 бели 1сомче и една камара платики и каракуди.

Даваше добре костур ...... но като се навъртяха гадните сулки нищо за ловене не остана само платики

-
- кандидат преподавател
Здравейте на всички!
Имам нужда малко от информация. Иска ми се да заведа семейството на яз. Искър. Чувал съм, че по пътя за Самоков на самия бряг на язовира имало хотелчета, бунгала, водни колела и т.н, предлагащи условия за почивка и риболов. Някой може ли да даде някаква информация за въпросните. За предпочитане е да се стига с кола до тях.
Благодаря предварително.
Имам нужда малко от информация. Иска ми се да заведа семейството на яз. Искър. Чувал съм, че по пътя за Самоков на самия бряг на язовира имало хотелчета, бунгала, водни колела и т.н, предлагащи условия за почивка и риболов. Някой може ли да даде някаква информация за въпросните. За предпочитане е да се стига с кола до тях.
Благодаря предварително.
-
- кандидат преподавател